68 treff
Filter
Tags
Vi bygger fremtiden!

Vi bygger fremtiden!

Husene vi leverer speiler hvordan vi vil leve i morgen, og et godt bomiljø og god fremtidsrettet design er sentralt i alt vi gjør. Finn et hus du liker, og drøm deg hjem!
Kundetilpasset variant av husmodellen Hitra

Stilrent funkishus ble tilpasset og fargerikt

Tina Fossum og familien var på utkikk etter et hus med mye potensiale. Da de oppdaget vår stilrene enebolig, Hitra, ble de umiddelbart tiltrukket av husets fleksibilitet og potensial for tilbygg. Gjennom tilpasninger i planløsningen og bevisste valg av farger og møbler, har de klart å skape et hjem som både er inspirerende og funksjonelt for familien.
Funkishus med flatt tak og store vinduer

Funkishus med tidsriktig uttrykk

Funkishus og moderne hus kan være vanskelig å skille. På vårt folkemunne er det ikke så mange ulikheter, og stilartene blir ofte blandet sammen. Men teoretisk sett er det flere forskjeller. Og er egentlig det vi i dag kaller et funkishus, faktisk et funkishus?
Kataloghuset Oslo først ute med klimagassregnskap

"Oslo" er første kataloghus med klimaregnskap

Klimaendringer er en av de største utfordringene i vår tid og utslippene skal ned. Det griper huskjeden Systemhus fatt i ved å starte med å beregne klimagassutslippene fra produksjon og transport av materialene i huset, til bruk, vedlikehold og til slutt sanering. Dette er veien til mer bærekraftige hus. Først ut er katalog kataloghuset "Oslo".
Sysetmhus hytte Hamarøy er en liten arealeffektiv hytte med flotte designdetaljer

Bærekraftig hyttedrøm fra Systemhus

Vi er opptatt av å bygge din perfekte drømmehytte siden vi vet hvor mye glede den kommer til å gi. Uansett hva din hyttedrøm er vil vi gjerne være med å realisere den. Derfor har vi 14 ferdigtegnede hytter slik at du skal ha mye å velge mellom. Disse hyttene kan bygges som de er, brukes som et utgangspunkt eller som inspirasjon til din egen arkitekttegnede hytte.
Skreddersøm hus på Nordstrand av Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS

Tilpasning eller skreddersøm?

Finner du ikke et hus i katalogen slik du ønsker deg? Eller har du funnet et som nesten dekker dine behov og ønsker? Fortvil ikke. Våre arkitekter og ingeniører tegner gjerne om et av våre kataloghus eller skaper et helt nytt hus bare for deg og din familie.
Bilde av et barn som ligger i et rom med støvpartikler i luften

Et samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund siden 1989

Siden 1989 har Systemhus samarbeidet med Norges Astma og Allergiforbund om å tilrettelegge for best mulig inneklima i boligen. En stor andel av norges befolkning er plaget med astma- og allergiplager, og tendensen er økende.
Hva er viktig å tenke på når man skal velge en hustype

Hva er viktig å tenke på når man skal velge en hustype?

Når man velger et hus fra en huskatalog, er det viktig å ta hensyn til flere faktorer for å sikre at man velger et husdesign som passer til ens behov og preferanser. Her er noen tips som kan hjelpe i prosessen.