Hopp til hovedinnhold

Utfordringer med tomten?

Er du en av de som har en tomt for hånden, men ikke klarer å se for deg en optimal planløsning for deg og din familie? Våre fagfolk hjelper deg å se muligheter der du selv ser begrensninger.
  • Vi hjelper deg å utnytte tomten maksimalt og skape gode samlingssteder for hele familien.
  • Vi hjelper deg å skape private soner i og utenfor huset som er skjermet fra naboer og forbipasserende.
  • Vi hjelper deg å finne en god løsning for bilplassering og boder.

Med lang erfaring og et bredt nettverk i Systemhus, vil man sammen komme frem til en husmodell og stil som dekker dine behov og gir deg et hus som er godt å leve i i mange år fremover.

De fleste hus kan tilpasses til tomten din, men enkelte hus har et bedre egnet utgangspunkt enn andre. Noen av våre hus har opprinnelig vært tiltenkt flate tomter, men har blitt tegnet til skrå tomt etter den ble lansert.

Når man først har funnet en helt fantastisk tomt man liker, kommer det som regel 4-5 andre som byr på det du allerede synes var en stiv pris. Det kan ende opp med å bli en veldig ugunstig start for den nye boligen, når budsjettet etter tomtekjøpet ikke tillater deg å bygge det huset du opprinnelig hadde tenkt.

En «unormal», ikke helt A4 tomt, er ofte mye rimeligere ved kjøp enn en som er det man anser for uproblematisk. Det kan også gi deg mer i budsjettet til å utvikle gode løsninger som gir tomten den kvaliteten du ønsker, selv med et litt vanskeligere utgangspunkt.

Har du funnet deg et hus du liker og lurer på om dette kan være noe for tomten din, ta kontakt med din lokale forhandler og ta en uformell prat om dine muligheter.

Relaterte artikler

Funkishuset Alsvåg ferdighus

Bygge hus med utleiedel

Om steget frem til byggeprosessen skal være noe enklere kan hus med utleiedel være løsningen. Vi deler noen råd med deg som vurderer utleiedel.