Hopp til hovedinnhold

Om Systemhus

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse boligbyggere fra hele landet.

«Vi bygger fremtiden»

er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg.

Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ser alltid fremover. Nye metoder og løsninger implementeres raskt inn i våre velprøvde systemer og prosesser. Vi ønsker å bidra til utviklingen i bransjen.

Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på

Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. En hver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.

Vi bygger stadig på vår kompetanse, og elsker å dele den med våre kunder. De skal føle seg trygge på at vi kan vårt fag, og at vårt system gir dem en trygg vei hjem.

Systemhus har et gjennomprøvd byggekonsept som sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene. Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat, gjennom flere tiår, gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Et godt sted å bo

Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Våre kunder skal kjenne at vi bryr oss. Vi er opptatt av helse, et godt bomiljø og bærekraft fordi vi bryr oss om mennesker og det det samfunnet vi lever i.

Vi jobber kontinuerlig med å finne bedre løsninger for å ta vare på miljøet. Gjennom riktige materialvalg, effektive byggeteknikker og rene byggeplasser skal vi bidra til å redusere vårt avtrykk i fremtiden. Vår utvikling vil være avhengig av god kunnskap til våre byggmestere, samarbeidspartnere og kunder rundt de riktige valgene.

Vi har siden 1989 samarbeidet med Norges Astma og Allergiforbund for å skape friske sunne hjem for våre kunder. Dette er viktig ikke bare for de utallige barn og voksne som har disse helseplagene i hverdagen, men også for alle som ønsker at bedre bomiljø. Nedsatt livskvalitet på grunn av boforhold som ikke er optimale er vanligere enn man tror, og der ønsker vi å bidra slik at våre kunder får en bedre hverdag hjemme.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?