Hopp til hovedinnhold

Rehabilitering, påbygg, tilbygg og ombygging med Systemhus

Rehabilitering, påbygg, tilbygg og ombygging med Systemhus

Skal du pusse opp et hus, eller har behov for tilbygg, påbygg, ombygging eller modernisering? Systemhus kan hjelpe deg med rehabilitering og utvendig arbeid, eller mindre oppussing av hus innendørs.

Rehabilitering er en av våre spesialiteter. Enten det dreier seg om å reparere et eksisterende hus eller hytte, å oppgradere et eksisterende bygg eller å gjenoppbygge et skadet hus eller hytte, kan vi hjelpe deg med å få jobben gjort på en effektiv og pålitelig måte.

Vi har også lang erfaring med påbygg og tilbygg. Enten du trenger ekstra plass til familien, et kontor eller en garasje, kan vi hjelpe deg med å utvide boligen din. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett.

Ombygging er en annen tjeneste vi tilbyr. Enten du ønsker å modernisere et gammelt kjøkken eller bad, eller å åpne opp en stue for å skape mer rom, kan vi hjelpe deg med å omforme ditt hjem til et mer funksjonelt og estetisk tiltalende sted å bo.

Våre erfarne håndverkere og entreprenører sørger for å levere høy kvalitet og utføre jobben til avtalt tid og budsjett. Vi tar oss av alt fra planlegging og design til utførelse og ferdigstillelse, slik at du kan være trygg på at prosjektet ditt er i gode hender.

Systemhus er en ledende aktør innen byggebransjen og tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe deg med å realisere dine oppussingsprosjekter.

Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med rehabilitering, påbygg, tilbygg eller ombygging av ditt hjem.

Viktig med godt inneklima

Det er ikke bare når vi bygger nye hus at vi har friske hjem i fokus. Vi tenker alltid at inneklimaet skal være godt med frisk luft og nok lys i en velfungerende planløsning som utnytter potensialet i boligen din. Vi hjelper deg å få kontroll på lyd og akustikk i rommet, og å få ned energiforbruket i boligen med ny teknologi, samt bærekraftige produkter og løsninger. Sammen finner vi det optimale bomiljøet for deg og din familie.

Slik hjelper vi deg

  • Befaring på stedet for å finne gode løsninger
  • Forslag til løsning som bygger på solide kunnskaper, lang erfaring og et friskt hjem
  • Skisser og tegninger
  • Kostnadsberegninger
  • Søknadsprosessen
  • Informasjon om støtteordninger
  • Byggingen
  • Kan koordinerer andre fag som elektriker, rørlegger, maler og andre

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Artikler om oppussing

Inneklima i boligen - hva bør jeg tenke på?

Ettersom vi tilbringer mye tid inne, både i hjem, skole, arbeidsplass og andre lokaler, er det viktig at inneklimaet er på topp. Nye lovkrav om energieffektive og tette bygg stiller større krav til ventilasjon.

Bygde om 60-tallshus

Trond Kobbeltvedt og familien falt pladask for et slitent 60-tallshus med stort oppgraderingsbehov. Etter at familien vant budkrigen, bygde de om huset til et topp moderne Bremnes funkishus.

Vedlikehold av tak - hva bør du tenke på?

Å forhindre en taklekkasje handler for det meste om god taktekking, og jevnlig inspeksjon og vedlikehold. Vi har snakket med vår leverandør Mataki om hva du som huseier bør tenke på i forhold til vedlikehold av ditt tak.