Våre leverandører

Her finner du linker til våre faste leverandører, med en liten beskrivelse om hva de er og hva de leverer.

Unikus - www.unikus.no

Unikus er et arkitekt- og ingeniørfirma i konsernet Mestergruppen. Unikus har solid erfaring og kunnskap innen byggprosjektering. Vi er spesialisert på boliger, lavblokker og barnehager. Våre tjenester spenner fra idèskisser og planlegging / forprosjektering (reguleringsplaner og bygg) til beregning og uttegning av det komplette tekniske materiell som hører til en byggesak.

 

unius logo 20aar

 
 

Klepp Prosjektering - www.klepp-prosjektering.no

Klepp Prosjektering leverer arkitekttjenester, konstruksjon og regulering/utvikling og har detaljkunnskaper på de til enhver tid gjeldene forskrifter og lovverk.

Klepp Prosjektering er en del av Mestergruppen AS.

 

Klepp Prosjektering 185x552

 
 

Byggeriet Proff - www.byggerietproff.no

Byggeriet Proff er salgsorganisasjonen i byggekonsernet Mestergruppen AS.

Byggeriet Proff sin salgsorganisasjon dekker hele landet og yter betydelig støtte og service til både kunder og leverandører ift. avtaler og øvrig oppfølging.

 

Logo Byggeriet CMYK

 
 

Arbor-Trading A/S - www.arbor.no

Landets eldste sponplatefabrikk ligger i Hattfjelldal kommune i Nordland. Fabrikken ble grunnlagt i 1957 og var landets første sponplatefabrikk.

I dag er de landets nest største sponplateprodusent, med et meget moderne anlegg og godt utbygd distribusjonsnett.

 

Arbor logo

 
 

Berry Alloc AS - www.berryalloc.com

BerryAlloc legger all sin kunnskap til disposisjon for arkitekter, entreprenører, myndigheter og konsulenter.

Ettersom hvert prosjekt er unikt, spesialiserer BerryAlloc i løsninger som er skreddersydd for å møte den spesifike kundens krav, men likevel tilpasset til all slags bruk.

 

BERRYALLOC logo Group White new

 
 

BMC AS - www.bmc-norge.no

BMC´s produkter er kjennetegnet med sin høye kvalitet. Denne statusen er også sentral i all vår kontakt til markedet, direkte eller indirekte.

Selskapet fremstår i dag, som effektivt, åpent, tillitsfullt og ikke minst med evnen til å treffe hurtige og effektive beslutninger.

 

bmc logo

 
 

Boen Bruk AS - www.boen.no

BOEN parkett er et naturprodukt.

Vi vet at vår suksess går hånd i hånd med naturen og vi ønsker å bidra til en bærekraftig skogsdrift og en effektiv utnyttelse av ressursene.

 

BOEN logo payoff RGB

 
 

Byggma ASA - www.byggma.no

Byggma eier bl.a. produksjonsbedriftene Masonite AS, Forestia AS, Huntonit AS og Uldal Vinduer & Dører AS. Med merkenavnene Forestia, Huntonit, Uldal, Masonite Beams, Aneta og Scan Lamps har vi som mål å være en av de ledende leverandører av byggevareløsninger i Norden. På våre nettsider finner du en bred presentasjon av vårt selskap og våre mange produkter.

 

byggma

 
 

Christiania Spigerverk - www.spigerverket.no

Festemateriell og beslag fra Norges eldste leverandør av spiker og smigods.

 

logo christiania spigerverk

 
 

Diplomat Norge AS - www.diplomat.no

Diplomat dører med spenst og design. Et produkt som fenger de fleste og som har med det meste. Ytterdører med justerbare hengsler og justerbart sluttstykke.

Forsikringsgodkjent låsesystem samt lik inner- og ytterside er noe av det du kan vente ved ditt valg av Diplomat ytterdør.

 

logo diplomat

 
 
 
 

Flexit AS - www.flexit.no

Her finner du informasjon om balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger til din nye bolig. Folk oppholder seg 90% innendørs og det er derfor svært viktig at boligen oppleves som et sunt sted å være.

Flexit er en ledende norsk leverandør av ren og frisk luft løsninger for et sunt innemiljø. Flexits produkter er av høy kvalitet og er utviklet og testet for å klare norsk klima.

 

logo flexit

 
 

Forestia AS - www.forestia.com

Forestia AS er Nordens fremste leverandør av sponplater og I-bjelker. Lang og bred erfaring, meget høy produktkvalitet og gode logistikkløsninger. Gjennom et tett samarbeid med kunder og andre samarbeidspartnere jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle produkter og løsninger.

Svanemerkede produkter,produksjon og drift underlagt kvalitetssystemet NS-EN ISO 9001 og miljøstyringssystemet NS-EN ISO 14001/EMAS gjør Forestia til en trygg og framtidsrettet leverandør.

 

logo Forestia

 
 

Glava - www.glava.no

Glava A/S er et norsk industriselskap med hovedkontor i Askim.

Selskapet har 3 produksjonsanlegg; glassullfabrikk i Askim, glassullfabrikk i Stjørdal og cellegummifabrikk i Askim.

 

glava isolasjon

 
 

Gyproc AS - www.gyproc.no

Gyproc AS utvikler og produserer gipsplater til byggebransjen. Produktene er egnet til fleksible løsninger innen lett byggeteknikk.
Gyprocs løsninger gir sikkerhet for gode lyd- og brannegenskaper og bidrar til en god totaløkonomi. Gyproc AS har mange års erfaring med optimal utnyttelse av gipsplater som byggemateriale - derfor er Gyproc et sikkert valg.

 

gyproc logo 2010

 
 

Natre Vinduer AS – www.natre.no

Natre Vinduer AS er en av Norges største vindusprodusenter og består av seks avdelinger fra Larvik i sør til Meråker i ord. Norske kvalitetsprodukter gjennom 50 år gir deg trygghet for et godt valg av vinduer og dører. Vinduer og dører fra Natre tilfredsstiller myndighetenes krav til energieffektive løsninger i nye bygg. Natre er kjent for sine smarte vinduer med moderne glassløsninger; selvvaskende, soldempende og glass som hindrer bleking av møbler og interiør.

 

natre

 
 

Icopal AS - www.icopal.no

Icopal as er en av landets ledende produsenter av byggvarer, plastprodukter og veiasfalt. I tillegg har vi entreprenorvirksomhet innen taktekking og asfaltering over hele landet.

Bedriften er organisert i 4 divisjoner og er lokalisert fra Kristiansand i syd og Tromsø i nord.

 

icopal

 
 

Isola AS - www.isola.no

Isola skal være ledende fuktproblemløser for byggenæringen. Isola vil levere funksjonelle og tidsmessige kvalitetsløsninger for tak, vegg, gulv og grunn.

 

Isola

 
 

Kjeldstad Trelast AS - www.kjeldstad.no

Kjeldstad Sagbruk & Høvleri AS ligger i Selbu kommune i Sør-Trøndelag og ble etablert i 1921 som et resultat av rik tilgang på råstoff i nærområdet og stor etterspørsel etter trelast. I 1987 kjøpte bedriften opp tidligere Hommelvik Brug, i dag Kjeldstad Trelast AS.

Utviklingen har gått i retning av å videreforedle trelast og Kjeldstad er i dag tilbyder av treprodukter innenfor mange nisjer i markedet. Produktspekteret dekker alt innen tradisjonell trelast, takstoler, hus og hytter, landbruksbygg og noe byggevarer.

 

Kjeldstad trelast

 
 

Kährs Norge AS - www.kahrs.com

Fra erfaring oppstår mange ideer. Kährs har arbeidet med tre i over 150 år og er i dag en av de eldste tregulvprodusenter i verden. Vi er også en av de mest innovative.

 

logo kahrs

 
 

Hunton Fiber AS - www.hunton.no

Hunton leverer og produserer et bredt spekter av miljøvennlige og energiriktige løsninger til bygg og anleggsbransjen.

Hunton er en av Europas fremste produsenter av trefiberplater med en produksjonskapasitet på 145 000 kbm.

 

hunton

 
 

Litex AS - www.litex.no

Litex AS er et norskeid selskap som har kontorer og produksjon i Sandefjord.

Litex har fokus på at det skal bygges trygge og tette bad! Dette bidrar vi med gjennom kunnskapsformidling, informasjon, rådgiving og kursing om gjeldende regelverk og selvfølgelig om våre produkter.

 

litex

 
 

Weber AS - www.weber.no

Leverer ledende mur- og pussprodukter med bl.a. byggebransjens sterkeste varemerke Leca som en hovedproduktgruppe. Grunnmur, piper og etasjeskillere er bare endel av vårt omfattende tilbud til private og proffesjonelle kunder.

Finn ut mer på våre nye nettsider.

 

weber logo

 
 

Monier AS - www.monier.no

Skal du legge om taket? Vi er 480 takeksperter i Norden og Baltikum som kan hjelpe deg hele veien. Fra valg av takmaterial og tilbehør til et komplett tak.

Våre komplette takløsninger med Zanda Protector er den enkleste veien til et nytt tak. Du behøver ikke å tenke på nødvendig tilbehør, transport eller hvor vanskelig det er å få taksteinen opp på taket. Bare velg taksteinens farge og leveringsmåte så ordner vi resten.

 

monier norge zanda 70px

 
 

Motek AS - www.motek.no

På hjemmesiden til Motek finner du beskrivelser av produkter innen fagområdene montasjeteknikk, spikringsmaskiner samt diamant- og betongbehandling.

Produktløsninger er tilpasset både nærings-, boligbygg- og installasjonsbransjen.

 

motek logo

 
 

NorDan AS - www.nordan.no

NorDan AS er en av Skandinavias ledende produsenter av vinduer og dører, og tilbyr markedets største produktprogram innen lavenergi- og passivvindu. NorDan NTech er markedets best isolerte vindu og er det første og eneste som kan smykke seg med svanemerket.

Den lave U-verdien på NTech vinduene gjør det mulig å redusere energiforbruket og mengden byggematerialer i nybygg uten å gå på akkord med de nye byggeforskriftene. Resultatet er et jevnere, sunnere inneklima, lavere energiforbruk og dermed lavere utgifter.

 

Nordan logo

 
 

Norema ASA - www.norema.no

Her finner du nyttig informajon fra Norema om kjøkken, bad, garderobe, vaskerom og møbler, samt hvor du finner ditt nærmeste utsalgssted.

 

norema logo

 
 

Norgesvinduet AS - www.norgesvinduet.no

Vinduer er husets øyne, det gir ditt hus særpreg og identitet. Med vårt moderne produksjonsutstyr er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva som kan produseres.

Våre vindu er utviklet med over 80 års erfaring fra behandlet treverk, beslag og glass. Norgesvinduet har NDVK godkjenning og ISO-sertifikat på kvalitet (9001) og miljø (14001).

 

logo norgesvinduet

 
 

Nortett AS - www.nortett.no

Nortett leverer komplette løsninger for beskyttelse mot fukt og radon i grunn samt beskyttelse mot vind og fukt i vegg og tak.

 

nortett

 
 

A/S Rockwool - www.rockwool.no

Her finner du produktinformasjon, nyheter og spørsmålsdatabase for Rockwool sine isolasjonsprodukter.

 

rockwool norge logo

 
 

Sigdal - www.sigdal.com

Her finner du masse nyttig produktinformasjon om kjøkken, bad og garderobe fra Sigdal. Klassisk, tidløst eller moderne. I Sigdal har vi kun en hovedretning; variasjon.

Alle våre modeller kan skreddersys i din smak for ditt hjem. Dette kaller vi funksjonell design.

 

Sigdal logo

 
 

Skarpnes AS - www.skarpnes.no

Skarpnes er Norges eldste taksteinfabrikk og produserer betongtakstein. Bedriften har et komplett taksystem som dekker de fleste behov for skråtak.

 

logo skarpnes

 
 

Jeld-Wen AS - www.swedoor.no

Jeld-Wen har et rikt utvalg av innerdører og ytterdører, slik at du alltid skal finne det du virkelig liker. Av innerdører finnes alt fra enkle stilrene dører, til vakre dekordører; gjerne kombinert med sprosser og glass.

En ytterdør skal være både sikker og solid, og det er ytterdøren som ønsker deg og dine gjester velkommen. Swedoor har ytterdøren som passer din personlige smak og ditt hus. Velkommen til Swedoor.

 

swedoor jw logo200

 
 

Systemair AS - www.systemair.com

Dette er hjemmesiden til Villavent, der du kan lese om Villavents firmaprofil hvor de legger vekt på kompetanse, erfaring, løpende produktutvikling, optimale resultater, medarbeidere og intern kvalitetssikring.

Du kan også lese om luftkvalitet, ventilasjon, sentralstøvsuger og kjøkkenventilatorer. Du kan også bestille filtere og brosjyrer.

 

Systemair logo

 
 

Velux AS - www.velux.no

VELUX Gruppen er et internasjonelt selskap grunnlagt på en visjon om dagslys, frisk luft og livskvalitet - og disse fordelene er blitt til virklighet for millioner av mennesker verden rundt, takket være våre produkter.

 

Velux logo