Hopp til hovedinnhold
Bergene Holm AS: Ledende på kvalitetstreprodukter med en langsiktig bærekraftsvisjon

Bergene Holm AS

Velger du en kledning med rett behandling for ditt prosjekt, får du lengre levetid, minimalt vedlikehold og lavere levetidskostnader. Her kan du lese om to ulike eksempler på dette.
5 tips og råd rundt kledning

NORD

Denne kledningskolleksjonen har de siste årene blitt godt kjent og er en favoritt hos mange byggmestere. NORD fra Bergene Holm har et røft utseende, og står seg godt i vær og vind. Kledningen produseres av norsk, kortreist gran og har miljøriktig impregnering på alle fire sider. Det gråbrune, værbitte uttrykket passer like godt på moderne eneboliger som på hytta på fjellet. En bonus er at den krever minimalt vedlikehold som dermed gir lavere levetidskostnader!

Nord kledning fra Bergene Holm

TRYR

Vi nordmenn er vant til å kle oss etter været, og det samme må også gjelde for bygningene våre. TRYR furukledning er inspirert av den store variasjonen av vær som vi har. Både når det gjelder hva den tåler, men også hvilke farger den kommer i. Fra Skygrå til Stormsort, og noe for enhver smak og ethvert bygg.

Tryr kledning fra Bergene Holm

Beskytt spikerhull og kappesnitt

Hverken NORD eller TRYR vil kreve videre etterbehandling, fra et teknisk perspektiv, dersom montering er gjort korrekt. Derfor er det viktig å huske å behandle alt av endeved, spikerhull og andre sår i overflaten, for det beste og mest holdbare resultatet.

5 gode grunner til å velge industriell overflatebehandling

Vanskelig å velge kledning og behandling? Last ned Bergene Holm sin brosjyre og følg stegene for å finne rett produkt for ditt prosjekt.

https://www.bergeneholm.no/brosjyrer

Bygge pergola

Relaterte artikler

Velger du det rette huset?

Vi har laget en liste med spørsmål du kan stille deg når du er på leting etter et nytt hus. Spørsmålene kan hjelpe deg på veien til å ta den rette beslutningen, eller eventuelt å velge riktig mellom flere hus. Vi har delt opp spørsmålene i ulike tema:

Herskapelig hus med elegant uttrykk

Et herskapelig hus blir ofte forbundet med en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser. For mange er dette den store boligdrømmen - kanskje fordi det har et eksklusivt, elegant og en dose royalt preg over seg.