Hopp til hovedinnhold
Herskapelig hus

Herskapelig hus med elegant uttrykk

Et herskapelig hus blir ofte forbundet med en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser. For mange er dette den store boligdrømmen - kanskje fordi det har et eksklusivt, elegant og en dose royalt preg over seg.

En stil for mange

De herskapelige husene går under den klassiske stilen, som har eksistert i en årrekke. Stilen har sitt opphav i de amerikanske husene, og har blitt mer og mer populært med årene. Noen forbinder stilen med litt eldre hus, og ser på det som gammeldags. Men slik som tidslinjen viser det har disse husene kommet for å bli, og de vil trolig ikke bli noe mindre populære med tiden.

Dagens herskapelige hus blir bygd for å passe inn i vår nyskapende verden. De har blitt modernisert både på utsiden og innsiden, men viktigst av alt er funksjonene til huset planlagt for fremtiden. Selv om disse oppgraderingene er gjort de siste årene, har ikke husene mistet det som kjennetegner det herskapelige. De er fortsatt så eksklusive og fine at de er en konge verdig.

Herskapelig hus

Husene kommer i mange ulike varianter, slik at det skal kunne være et alternativ for enhver. Dermed er ikke huset like mye knyttet til en enkelt stil lenger, som det var før i tiden. I dag kan man innrede med både et romantisk, minimalistisk og elegant interiør uten å være redd for at det ikke vil passe med resten av uttrykket til huset. Vår herskapelige Bergsmo har en klassisk fasadeutforming som tilfredsstiller en moderne families behov.

Herskapelig hus fra Systemhus

Våre herskapelige hus stammer tilbake fra USA

Et av våre eldste og mestselgende hus gjennom tidene heter Aurora. Dette huset er det første som ble tegnet med inspirasjon fra de amerikanske husene. Der var alt litt større enn her i Norge, og denne stilen har blitt mer og mer utbredt i vårt land.

Med sin unike fasade, markante søyler og store vindusflater har vi ingen problemer med å forstå at dette er et hus mange blir tiltrukket av. Og med nesten 260 kvm bruksareal er det danseplass for storfamilien. Aurora er tegnet for skrå tomt, men i arkivet har vi det også tegnet:

  • For flat tomt
  • Med garasje
  • Med utleiedel

Om 260 kvm alene er litt for stort, eller om du gjerne skulle hatt en litt annen løsning på huset, så kan vi nesten garantere at vi har en ferdig tegnet løsning. Selvsagt vil du mest sannsynlig sette ditt eget preg på det, men et godt utgangspunkt vil vi ha tilgjengelig.

Ta de rette valgene - både for huset og deg

Å bygge et herskapelig hus er en omfattende og krevende prosess, men gir deg glede i flere tiår fremover. Det er akkurat nå du legger grunnlaget for hvordan din fremtid i huset blir. Har du vurdert hvilken solskjerming du skal ha til de store vindusflatene? Eller hvilken type energiløsning som passer området, huset og deg? Er huset allergivennlig?

Mange av disse beslutningene er ikke det man gleder seg mest til å bruke tid på, men noe man "må" gjøre. Dermed er det mest sannsynlig ikke her man fordyper seg i fagområdet for å finne de aller beste løsningene. Men å ha et sunt og frisk hjem er avgjørende for din og familien sin livskvalitet. Husk å investere tid til å ta de rette valgene for at leveårene skal bli optimale fremover.

Se våre herskapelige hus her

Hva kan Systemhus bidra med?

Ikke nok med at vi kan bidra til at husdrømmen blir realisert, kan vi hjelpe deg med å bygge et fornuftig hus for fremtiden. Vi er opptatt av at alle husene vi bygger har en god kvalitet, innovative løsninger og et frisk klima. Dermed har vi lokale eksperter i hele landet, som kan hjelpe deg med å skreddersy ditt hus - akkurat slik du har ønsket deg.

Har du noen spørsmål, eller er litt nysgjerrig på vår byggeprosess? Ta kontakt med din lokale forhandler i dag.

Relaterte artikler

Aurora fra Systemhus

Herskapelig klassiker ble Joachims drømmehjem

Joakim kom over et hus på sosiale medier på en busstur i Tyskland. Aurora het det, en herskapelig bolig med store vinduer og lyse, luftige rom. Og slik startet reisen mot drømmehuset på en busstur i Tyskland, og endte opp på Høgåsen i Notodden.