Hopp til hovedinnhold
Bilde som viser avretting av gulv

Hey'di

Hey'di AS er en norsk produsent som siden 1968 har levert et bredt spekter av byggprodukter for både profesjonelle håndverkere og gjør-det-selv-entusiaster.

Hey'di kompetanse ligger hovedsakelig på sementbaserte produkter til bygg og anlegg. Vårt produktutvalg inkluderer spesialmørtler for vanntett og dekorativ overflatebehandling av mur og betong, samt produkter for støp og reparasjon, avretningsmasser, flislim, fugemasser og en rekke andre spesialprodukter.

Hey’di AS utvikler sine egne produkter i nært samarbeid med ledende råvareleverandører, hvilket gjør Hey’di til en interessant samarbeidspartner for aktørene innen byggeindustrien, både på forhandlerleddet og den utførende del av bransjen.

Stort kjøkken med peis

Svanemerkede produkter fra Hey'di

Vi er første bedrift med svanemerkede produkter innen vårt vareområde i Norden!

Vi har svanemerket hele 25 produkter innen flislim, fugemasse, sparkel, avrettingsmasse, slemming, murmaling og primer.

Det offisielle, nordiske miljømerket Svanen garanterer at alle de 25 produktene inneholder minimalt med helse- og miljøskadelige stoffer som kan fremkalle allergi eller kreft, skade reproduksjons-evnen vår eller som er giftig for planter og dyr.

For oss er det viktig å få en uavhengig gjennomgang av hvordan våre produkter presterer på miljø. Derfor var det naturlig å merke produktene med det strengeste miljømerket i Norden.

Selv om ikke alle våre produkter er svanemerket vil Svanemerket også påvirke våre andre produkter til å bli mer miljøvennlige.

For å få Svanemerket må Hey’di hele tiden jobbe for å forbedre og gjøre produktene så miljøvennlige som mulig. Svanemerket revideres hvert 3-5 år, derfor må vi som produsent hele tiden jobbe med miljøavtrykket på produktene våre. Dette gjelder ikke bare selve produktet men også alle sider ved produksjonen vår.

Vi stiller krav til våre leverandører og transportører om at de må følge opp med miljøvennlige råvarer og biler. Våre ansatte bidrar også til å beskytte miljøet ved å blant annet kildesortere avfall og sørge for at miljøskadelig avfall fra produksjonen blir riktig håndtert.