Hopp til hovedinnhold
Skyvedør med soldemping fra Uldal

Uldal

ULDAL AS på Birkeland i Agder hadde sin spede oppstart allerede i 1942. Vi feiret altså vårt 75 års jubileum i 2017.

Uldal AS er blant landets ledende produsenter. Vi leverer vinduer og dører til nybygg, påbygg eller rehabilitering.

Vi er kjent for å levere kvalitet i alle ledd. Hvert vindu og hver balkong- eller skyvedør er viktig, og vi setter vår ære i fornøyde kunder.

Vi har gjennomgått store endringer de senere år – med massive investeringer for en optimal produksjonslinje. Fleksibilitet er en nødvendighet i bransjen – og vi er nå etablert med maskinelt utstyr som gjør det mulig å levere til avtalt tid - med presisjon, kvalitet og med et smil.

En klassisk enebolig med vinduer fra Uldal

Alle Uldal vinduer og dører i tre tilfredsstiller kravene til gjeldende byggeforskrifter, og kan også brukes i bygg tegnet og utviklet etter passivhusstandard. Vi tilbyr både PVC, tre eller aluminiums-bekledd tre i alle varianter. Våre tre- og aluminiums-bekledde vinduer kan selvsagt også leveres med forskjellig farge innvendig og utvendig om det er ønskelig.

Når det gjelder balkongdører kan disse leveres både som enkel og dobbel variant. Brystningshøyden på døren velger du fritt ut fra husets stil, vinduer og egne ønsker. Våre skyvedører leveres opp til 4,2 meter bredde og 2.5 meter høyde og kan også leveres med forskjellig brystningshøyder.

Glassvalg

I en skog av valgmuligheter også hva gjelder glass kan det iblant være en utfordring å orientere seg. Vit da at Uldal leverer et bredt sortiment av funksjons glass som dekker de fleste behov. Her leverer vi vinduer og dører både med 2-lags glass, med 3-lags glass, brann-glass, lydglass, med soldemping og med selvrensende glass.

Det er en stor fordel å tenke godt gjennom hva som er optimalt før man starter bestilling – det er både enklere og rimeligere å foreta glassvalg i forkant.

Salgs- og service apparat

Vi har en dedikert gjeng i salgsavdelingen som står parat til å hjelpe. Internt har vi et nært samarbeide mellom våre omreisende distriktssjefer og vårt kundesenter – alt til beste for kunden.

En egen serviceavdeling som gjør det trygt og enkelt å være Uldal-kunde. Fornøyde kunder er vårt hovedfokus.