Hopp til hovedinnhold
Kährs: Eksklusivt håndverk og bærekraftige tregulv for et naturlig hjem

Kährs parkett

Kährs er en anerkjent produsent av eksklusive gulvløsninger for ulike rom og bruksområder. Med et bredt utvalg av tregulv, vinylgulv, alt med matchende listverk og tilbehør, og mer enn 160 års erfaring har Kährs etablert seg som en ledende aktør i bransjen. Vår suksess med å utvikle gulv som kombinerer design med høy kvalitet, har ført gulvene våre ut i verden.

Historie og opprinnelse

Kährs ble grunnlagt i 1857 i småbyen Nybro i Sverige og har siden den gang vært dedikert til å skape vakre, funksjonelle og bærekraftige gulv. Kährs har hele tiden vært i forkant av bransjetrender og teknologiske fremskritt, og har etablert seg som en global leder innenfor sitt felt.

Håndverkskvalitet

Kährs setter en høy standard når det gjelder håndverk og kvalitet. Hver planke med tregulv er nøye produsert og bearbeidet for å sikre en jevn og presis finish. Selskapet benytter seg av avanserte produksjonsteknikker og moderne maskiner kombinert med manuell oppfølging for å oppnå det beste resultatet. Kährs har dyktige håndverkere som utfører grundige kvalitetskontroller gjennom hele prosessen, fra råmateriale til ferdig produkt.

Kährs vinyl kombinerer det beste fra to verdener: den naturlige skjønnheten til tre med de holdbare og allsidige egenskapene til vinyl. Resultatet er et gulv som ikke bare ser ut som ekte tre, men som også er motstandsdyktig mot riper, flekker og fuktighet. Dette gjør det ideelt for alle rom i hjemmet. Takket være avansert trykkteknologi og tekstureringsteknikker, gjengir Kährs LVT nøye detaljerte mønstre og teksturer som etterligner naturlig tre på en bemerkelsesverdig nøyaktig måte. Dette gir rommet en varm og innbydende atmosfære.

Bærekraftig produksjon

Kährs er engasjert i bærekraftig produksjon og tar ansvar for miljøet. De bruker kun trevirke fra bærekraftig forvaltede skoger, og deres produksjon er sertifisert i henhold til strenge miljøstandarder. Kährs har også redusert energiforbruket og avfallsmengden gjennom implementeringen av moderne teknologi og effektive produksjonsmetoder. Deres fokus på bærekraft sikrer at deres tregulv er et miljøvennlig valg uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Naturlig skjønnhet og mangfold

Kährs tilbyr et bredt utvalg av tregulv som utfyller ulike interiørstiler og preferanser. Deres gulv er tilgjengelige i forskjellige tresorter, mønstre og overflatebehandlinger, slik at kundene kan finne det perfekte gulvet for sitt hjem. Enten det er en klassisk eik, et varmt valnøtt eller et moderne ask, har Kährs et utvalg som passer til enhver smak. Hvert gulv er unikt og bringer frem den naturlige skjønnheten og varmen fra treverket.

Kilde: Kährs - Offisiell nettside

Kahrs Beauty with a Conscience - Kährs

Relaterte artikler

Ta kontroll på lyden i boligen

​Behovet for å tenke på tiltak for å dempe akustikken i hus og leiligheter har økt de siste årene. Det er mange årsaker til det.

Mørkt gulv fra Boen

Gulvtrender: skap naturlig varme med ekte tre

Varme og hygge er essensielle temaer i dagens interiørtrender. Dette gjenspeiles tydelig i gulvtrendene, hvor lyse og gylne nyanser er høyt prioritert. Disse gulvene harmoniserer perfekt med varmere veggfarger og annet interiør. Samtidig ser vi en økende interesse for mørkere gulv, spesielt i fjellhytter, hvor man gjerne søker noe mer unikt og karakteristisk enn i hjemmet. Her velger man ofte dypere, varmere farger for å skape en følelse av ro og intimitet.

Bærekraftig hyttedrøm fra Systemhus

Vi er opptatt av å bygge din perfekte drømmehytte siden vi vet hvor mye glede den kommer til å gi. Uansett hva din hyttedrøm er vil vi gjerne være med å realisere den. Derfor har vi 14 ferdigtegnede hytter slik at du skal ha mye å velge mellom. Disse hyttene kan bygges som de er, brukes som et utgangspunkt eller som inspirasjon til din egen arkitekttegnede hytte.