Hopp til hovedinnhold
En dame som står ved vinduet og ser ut

Gilje

Vinduer fra Gilje er bygd på solid, norsk håndverkstradisjon, tilpasset det siste innen ny produksjonsteknologi. Stoltheten vår ligger i kvaliteten, og dermed vissheten om at du vil være fornøyd med valg av Gilje-vinduer.

Et Gilje-vindu byr på mange muligheter som kan gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel for deg som bor i huset. Lyddemping og solskjerming er noen eksempler. Et annet er varsel på mobilen om at vinduet er åpent, som du får med Gilje Sense. For å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig vindu, har vi laget en god-bedre-best oversikt der du kan ut ifra dine behov se hva som passer deg best. Denne finner du i vår vindusbrosjyre: https://gilje.no/brosjyrer/last-ned-brosjyrer/

Garanti og trygghet

I Gilje er vi fleksible på det meste, bortsett fra kvaliteten, og den er vi så sikre på i våre produkter at vi ønsker å la det komme deg til gode i form av økt trygghet. Når du kjøper Gilje vindu, balkongdør eller skyvedør får du 20 års garanti mot sopp og råte på produkter i tre, og 30 år på produkter i tre med aluminiumsbekledning.

Gilje vindu 3-lags glass

Bærekraft

For å sikre høy kvalitet, har vi også et stort fokus på miljø og bærekraft. Dette er viktig for vår utvikling og fremtid, og ikke minst er det viktig for at du skal være trygg på at produktet du kjøper varer i mange år. Vi tilbyr noen av de best miljødokumenterte produktene på markedet, og kan vise til en rekke sertifiseringer og miljømerker:

FSC – sertifisert trevirke

EPD miljødeklarasjon

Svanemerket – sertifisert produkt

ECOproduct – miljøvurdering

Reduser vedlikeholdet med aluminiumsbekledning

Det er ikke alle som liker å male vinduer – hvorfor skal du bruke tid på det, når du kan velge vinduer med aluminiumsbekledning? Å male vinduer er et pirkearbeid, og ofte er vinduene plassert høyt på fasaden, og lite tilpasset gode arbeidsforhold. Ved valg av vinduer med aluminiumsbekledning, kan du velge hvilken som helst RAL-farge, og du kan til og med velge ulik farge på inn- og utsiden av vinduet. Fordelen med å velge aluminiumsbekledning er at det beskytter treverket mot utvendig slitasje og gjør vinduet så godt som vedlikeholdsfritt – du trenger kun å vaske over karmene en gang iblant.

Sjemmedalhytta med vindu fra Gilje

Fremtidens vindusløsning

Gilje utvikler stadig nye produkter og løsninger. Det siste innen fremtidens vindusløsning kan du lese mer om her: https://gilje.no/om-gilje/nyttig/nyhet-fremtidens-vindusloesning/