Hopp til hovedinnhold
Tak fra ArcelorMittal

ArcelorMittal

Når taket skal byttes er Armat™ fra ArcelorMittal Construction det første du burde tenke på. Vi har bred kompetanse, stort sortiment av farger og profiler. Kombiner da dette med rask levering av egenproduserte stålplater som blir levert på eksakte mål, så burde ikke valget være vanskelig.

Perfekt materiale for det norske klimaet

At Norge er et langstrakt land med store variasjoner i klimaet, gjør at vi må stille svært høye krav til bygningsmaterialene vi benytter oss av. Det skal være slitesterkt, tett og UV-bestandig, samtidig som det skal være estetisk pent å se på, bærekraftig og i tillegg til dette, kunne tilbys til en fornuftig pris. Her har virkelig stålplaten gjort sitt inntog og gjort seg til en uvurderlig del av byggeprosessen. Kombinert med overnevnte egenskaper har stål lav vekt og er svært gunstig for miljøet da det er 99,9% resirkulerbart. Dette gjør at du alltid kan være trygg på at vi har et produkt som passer ditt prosjekt.

Stålplater fra ArcelorMittal

Et hav av profiler, farger og muligheter

Enten du ønsker det klassiske eller noe mer moderne på ditt hus, så har vi et sortiment der du kan være sikker på å finne noe som passer akkurat ditt prosjekt. Du kan trygt velge Armat™ fra ArcelorMittal Construction enten du bygger nytt, bygger på, eller rehabiliterer og fornyer. Vi tilbyr godt utprøvde løsninger du kan være like trygg på til låven, huset, hytta, kontoret eller i industrilokaler. Alt er spesialtilpasset ditt prosjekt.

To selgere fra ArcelorMittal

Stålplater i en liga for seg selv

Hos ArcelorMittal møtes det lokale og det globale. Ansatte med sterk faglig kunnskap og en lidenskap for faget, kombineres med egenprodusert stål fra vårt moderselskap, verdens ledende stålleverandør ArcelorMittal. Dette er en uslåelig kombinasjon som har gjort at vi har befestet vår sterke posisjon i markedet. Under varemerket Armat™ tilbyr vi alt du måtte trenge innen tak- og veggplater, takrennesystem, tilbehør m.m.

Kilde: ArcelorMittal Construction – Produktkatalog www.armat.no

ArcelorMittal katalog