Hopp til hovedinnhold
4008 Beige Stone

Fibo

Få et fresht bad som tar hensyn til både miljø og lommebok. Hos Fibo finner du badet som passer akkurat din stil. Fibo tilbyr et bredt sortiment av veggpanel med unike design i tre, stein, sement, 3D og mange ulike farger.

2164 pure oak M0500 fra Fibo

2164 pure oak M0500

8056  Lentini Dark M00

8056 Lentini Dark M00

3091 Denver White M6040

3091 Denver White M6040

Sikkerhet i mer enn 70 år

Helt siden 1952 har vi jobbet med 100% vanntette vegger for våtrom – i alt fra private hjem til større boligprosjekter, skoler, sykehus, hoteller og dagligvarebutikker.

Og produksjonen foregår fortsatt i Lyngdal. Her har vi oppgradert fabrikken til å bli et moderne lavutslippsanlegg som produserer stadig større volumer med stadig mindre energi – og med redusert avfall og økt gjenvinning.

Det bærekraftige valget

I Fibo jobber vi målrettet for å bidra til en mer bærekraftig byggebransje. Vi har satt oss konkrete mål og forpliktet oss til å ta ansvar for miljøet ved å aktivt bruke rammeverket til både ESG og FNs bærekraftsmål. Våre veggpaneler er laget av PEFC-sertifisert tre som garanterer et bærekraftig skogbruk og leveres med sin egen EPD (Environmental Product Declaration) som dokumenterer miljøberegningen for både råvare og produksjon. Tre er en fornybar ressurs som lagrer karbon, og et bad bygget med Fibo gir opptil 45% lavere CO2 utslipp sammenlignet med et flislagt bad.

Relaterte artikler

Systemhus er Friske Hjem

Vi tilbringer omtrent 90% av tiden vår innendørs, og svært mye av denne tiden oppholder vi oss i våre egne boliger. Da skylder du deg selv og familien en bolig med best mulig inneklima.

Inneklima i boligen - hva bør jeg tenke på?

Ettersom vi tilbringer mye tid inne, både i hjem, skole, arbeidsplass og andre lokaler, er det viktig at inneklimaet er på topp. Nye lovkrav om energieffektive og tette bygg stiller større krav til ventilasjon.