Hopp til hovedinnhold
Klassisk hvite vinduer med sprosser fra Frekhaug

Frekhaug

En del av interiøret! Hos Frekhaugvinduet lager vi vinduer som er en del av interiøret, detaljene er ivaretatt av våre dyktige håndverkere, mange av dem med fagbrev som møbelsnekkere og med lang fartstid i faget.

med Vår historie

I 1938 åpnet vi dørene til Frekhaug trevarefabrikk i Meland kommune og her har vi produsert dører og vinduer siden. Vi har sterke håndverkstradisjoner og det gjenspeiles i kvaliteten på produktene våre. Vi har siden 60-tallet modernisert produksjonen og utvidet fabrikken, sist med 2500m2 i 2023.

Å lage et Frekhaug Vindu tar lengre tid, men vi synes det er verdt det

Hvert eneste vindu lages på mål, kvalitetssikres og spesialtilpasses ved behov. Vi har mange forskjellige åpningsfunksjoner og våre profiler og sammenføyninger er av høyeste kvalitet. Vi er også stolte av å ha markedets beste isolasjonsegenskaper for klassiske sidehengslete vinduer.

Klassisk hvitt vindu med sprosser fra Frekhaug

Bærekraft

Vi i Frekhaugvinduet er opptatt av miljøet og derfor har produktene våre en svært god livsløpssyklus med lang levetid. De er produsert med trevirke fra ansvarlig skogdrift, har god isolasjonsevne og svært lavt svinn i produksjonen. Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimabelastningen fra produktene våre og har blant annet gått over til aluminiumskledning som er produsert med 100% fornybar energi. Dette gjør at vi har 50% lavere karbonavtrykk for aluminium enn tradisjonelle produsenter. Vi har også redusert strømforbruket pr produsert vindu med mer enn 20% siden 2020.

Klassisk sort vindu sprosser fra Frekhaug

Kvalitet

Alle våre vinduer går gjennom 10 kvalitetssjekker før de forlater fabrikken. Vi er så trygge på kvaliteten at Frekhaugvinduet har opptil 30 års garanti mot sopp og råte på alle vinduer og balkongdører. Og om noe skulle gå galt så har vi et servicenettverk som dekker hele landet.

Les mer om Frekhaug vinduer her