Hopp til hovedinnhold
Sigdal Kjøkken: Skreddersydde kjøkkenløsninger med fokus på kvalitet og design

Sigdal Kjøkken

Med snart 75 års erfaring i å oppfylle nordmenns kjøkkendrømmer, er Sigdal en trygg leverandør å velge.

Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Sigdals designfilosofi

Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Her møtes vi for å lage gode måltider, for lekselesing, hjemmekontor og kreative prosjekter. Det handler ikke bare om skuffedemping, smart innredning og benkeplatenes tykkelse, men om å tilpasse det til ditt bruk.

Ved å velge Sigdal velger du solid merkekjennskap, norsk produksjon og kortreiste leveranser. Å bygge noens hjem er en tillitserklæring, og Sigdal forplikter seg til å bidra til et best mulig resultat for ditt prosjekt.

Alt på et sted – i nærheten av deg

Sigdal tilbyr en totalpakke med kjøkken, bad og garderobe, og har et bredt forhandlernettverk, med over 50 forhandlere i hele Norge. Gjennom Sigdals forhandlere blir hver enkelt sluttkunde fulgt opp når det kommer til personlige valg og tilvalg.

Sigdal etterstreber å skape løsninger som er gode og kostnadseffektive, og kan tilpasse utforming, standard og prisnivå innenfor ett og samme prosjekt.

Kvalitet siden 1950

Sigdals fabrikk med sine 160 ansatte ligger i hjertet av Sigdal kommune, en kommune med 3500 innbyggere. Fabrikken har eksistert siden 1950, og det er sterke bånd mellom bedriften og kommunen.

Gjennom snart 75 år har Sigdal produsert gjennomtenkte kjøkkeninnredninger med stolte håndverkstradisjoner, funksjonelle løsninger og inspirerende designuttrykk. De har fokus på bærekraftige løsninger, og deres kjøkkenmodeller er sertifisert etter strenge kriterier.

Sigdal gir deg tilgang til det beste innen teknologi og innovasjon gjennom deres tilhørighet til Nobia, Europas ledende kjøkkenkonsern. Deres mål er å levere kjøkken, bad og garderobe som er kortreiste, holdbare og med kvalitet i alle ledd.

Les mer om Sigdal kjøkken her

Sigdal fabrikk, Eggedal

Relaterte artikler

Fem gode tips til valg av kjøkken

Fem gode tips til valg av kjøkken

Kjøkkenet er for mange et av de viktigste rommene i hjemmet. Det er her vi lager mat, her vi spiser, her vi møtes og her vi snakker om hverdagens små og store opplevelser.

Nyttige tips til ditt nye kjøkken

Stadig flere tilbringer mer tid på kjøkkenet, og i dag kombineres gjerne kjøkkenet med lekse- og spiseplass. Med god planlegging blir husets «hjerte» både funksjonelt og et hyggelig sted å være.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet

5 tips til hyttekjøkkenet

Kristin Ulven driver Studio Sigdal Molde, og tegner mye hyttekjøkken. Her er hennes beste tips når du skal planlegge det nye kjøkkenet