Hopp til hovedinnhold
Funkishuset Høvik 2 fra Systemhus

Fremtidens funkishus: et glimt av moderne boligliv

Boliglandskapet er i stadig forandring, og fremtidens husform tar oss med på en spennende reise mot innovative og stilfulle løsninger. Hos Systemhus jobber vi kontinuerlig for å tilpasse oss dine behov og forme din visjon om et moderne hjem som passer perfekt inn i morgendagens samfunn.

Innovasjon og fremtidsrettet design

Fremtidens funkishus er en strålende sammensmelting av moderne design, banebrytende teknologi og funksjonalitet. Hos Systemhus forener vi disse elementene for å skape drømmehjemmet ditt – et hus som ikke bare reflekterer dagens behov, men som også forbereder deg på hva morgendagen har å by på. La oss utforske flere eksempler på hvordan fremtidens funkishus vil se ut:

 1. Adaptiv arkitektur: Huset tilpasser seg aktivt til værforholdene ved å justere isolasjon, vindusåpninger og belysning for å maksimere energieffektivitet og komfort.
 2. Bærekraftig byggemateriale: Vi utforsker bruk av banebrytende materialer, for eksempel karbonnegative materialer, som ikke bare gir solid konstruksjon, men også bidrar til å redusere karbonavtrykket.
 3. Bioklimatisk design: Integrering av bioklimatiske prinsipper, som naturlig ventilasjon, termisk masse og solinnfall, for å skape et behagelig inneklima med minimalt behov for oppvarming eller kjøling.
 4. Fleksible inne- og uteområder: Skreddersydde løsninger som lar deg omforme romstrukturen etter behov, for eksempel skyvedører som gir sømløs overgang mellom inne- og uterom.
 5. Selvhelende materialer: Materialer som har evnen til å reparere små skader over tid, noe som gir lengre levetid og mindre behov for vedlikehold.
 6. Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR): Bruk av VR og AR for å visualisere og tilpasse designet før byggingen starter, slik at du kan "gå gjennom" hjemmet ditt virtuelt før det blir virkelighet.
 7. "Urban farming" integrert i arkitekturen: Grønne tak og vegger som fungerer som både estetiske elementer og som bærekraftige urbane landbruksområder.

Funkishuset Dahl fra Systemhus

Eneboligen Dahl – et funkishus som rommer alt.

Smarthusintegrering og intelligent design

I fremtidens funkishus er smarthusteknologi ikke bare en tilleggsfunksjon, det er selve kjernen. Vi jobber mot å legge enkelt til rette for integrerte og avanserte systemer som automatisering, energieffektivitet og tilkoblede enheter for å gi deg et hjem som er både intelligent og brukervennlig. Konkrete eksempler inkluderer:

 1. Energioppfølgingssystemer: Avanserte målesystemer som gir sanntidsdata om energiforbruket, slik at du kan optimalisere bruken og redusere kostnadene.
 2. Automatisert belysning: Intelligente belysningssystemer som tilpasser seg naturlig lysnivå og dine preferanser, samtidig som de gir energieffektive løsninger.
 3. Helse- og velværeteknologi: Integrering av teknologi for å overvåke luftkvalitet, temperatur og andre faktorer for å skape et optimalt og helsefremmende inneklima.
 4. Robotassistenter: Bruk av robotteknologi for å håndtere enklere oppgaver som støvsuging eller hagearbeid, frigjør tid og gir enkelhet i hverdagen.

Les også: Smarthus; Fremtidens hus

Bærekraftige og miljøvennlige valg

Vi tar vår rolle som en bærekraftig husbygger på alvor. Vi stiller strenge krav til våre leverandører for å sikre at materialvalg, energieffektivitet og ressursutnyttelse blir nøye vurdert. Dette gjør vi for å sikre at ditt hjem ikke bare er moderne, men også miljøvennlig. Konkrete eksempler inkluderer:

 1. Lokale og resirkulerte materialer: Bruk av materialer som er produsert lokalt for å redusere transportutslipp, samt maksimal bruk av resirkulerte materialer.
 2. Regnvannsoppsamlingssystemer: Integrerte systemer for å samle og gjenbruke regnvann for hagestell og andre ikke-drikkevannsformål.
 3. Solenergipaneler i integrert design: Solcellepaneler som er en integrert del av bygningsdesignen, kombinert med smart energilagring for å maksimere utnyttelsen av solenergi.
 4. Effektive avfallsbehandlingssystemer: Intelligente systemer for sortering og gjenvinning, samt bruk av biologisk nedbrytbare materialer for å minimere avfallsproduksjon.

Systemhus: bygger fremtiden – jobber mot din drømmebolig

Vi er stolte av å være en del av fremtidens boligrevolusjon. Hos Systemhus er vi ikke bare byggherrer, vi jobber mot å være skulptører av fremtidens hjem. Vår dedikasjon til innovasjon, bærekraft og tidløst design gjør oss til din ultimate partner på veien mot et funkishjem som ikke bare imponerer i dag, men som også er rustet for morgendagen. Enten det er et helt vanlig hus eller fremtidens funkishus, vi legger til rette for din boligdrøm.

Relaterte artikler

Funkishus med flatt tak og store vinduer

Funkishus med moderne og tidsriktig uttrykk

Funkishus og moderne hus kan være vanskelig å skille. På vårt folkemunne er det ikke så mange ulikheter, og stilartene blir ofte blandet sammen. Men teoretisk sett er det flere forskjeller. Og er egentlig det vi i dag kaller et funkishus, faktisk et funkishus?

Funkishus med flatt tak og store vinduer

Moderne funkishus vs. gamle funkishus

Å bygge et hjem er en betydelig investering, og valget av hustype spiller en avgjørende rolle i å skape et drømmehjem. For de som søker etter et moderne, stilfullt og funksjonelt hjem, er funkishuset en populær valgmulighet. Mye har skjedd siden funkishuset kom på banen på begynnelsen av 1900-tallet – vi forklarer deg hvorfor det fortsatt er et populært valg.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Relaterte artikler

Ladderudløkka bygget av Systemhus

Systemhus: En ledende aktør i prosjektboligmarkedet

Systemhus er stolte av å være en av de største prosjektutbyggerne i det norske markedet. Som en betydelig nisjeaktør i prosjektboligmarkedet, kombinerer vi volum med høy kvalitet for å skape unike boligprosjekter. Vår posisjon som en av Norges største utbyggere gir oss styrke og kapasitet til å levere boligprosjekter som skiller seg ut.

Små kostnadseffektive hus

I dagens boligmarked, hvor både boligpriser og levekostnader stadig stiger, blir små, kostnadseffektive hus mer attraktive for mange. Systemhus tilbyr flere moderne husmodeller som kombinerer kostnadseffektivitet med funksjonalitet og estetikk. Blant de mest populære modellene finner vi Askøy, Frøvik, Oslo, Malvik og Moholt.

Garderobe fra Elfa

Perfekte oppbevaringsløsninger til ditt nye hus

Tiden da man bygde huset først og så fylte opp med kommoder, hyller og skap for oppbevaring er over. I dagens byggeprosjekter bør gode oppbevaringsløsninger planlegges allerede fra første plantegning.