Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Dahl
Funkishuset som rommer alt

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Bad

5

Etasjer

3

Grunnflate (BYA)

248,0

Bruksareal (BRA)

552,2

Primærrom (P-rom)

377,1

Største lengde

15 m

Største bredde

15,4 m

Dahl er et stort moderne funkishus med alt du kan ønske deg. Boligen leveres med en kombinasjon av tre- og plater eller murfasade som gjør at huset får et spennende arkitektonisk uttrykk og gir liv i fasaden.

Integrert garasje og sju boder

Underetasjen består av en integrert garasje med plass til tre biler, i tillegg til sju boder som enkelt kan slås sammen hvis ønskelig. For hobbyentusiasten er dette svaret på boligdrømmen.

Store soverom og oppholdsrom

Funkishuset består av fire store soverom, alle med eget bad. I tillegg har boligen flere store oppholdsrom, der stue- og kjøkkenområdet rommer nesten hele andre etasje. Dette er et rom med god plass til kjøkkenbenk, spisestue, stue og mye mer.

I andre etasje er det et stort kontor som kan gjøres om til et ekstra soverom om man ønsker det. På grunn av store rom og minimalistiske flater kan det være lurt å tenke på lyddempende tiltak for å unngå romklang. Store vinduer i stue og spisestue gir godt med dagslysinnslipp, noe som gjør at du kan utnytte solvarmen i disse rommene.

Nyt både morgen- og kveldssola

Det moderne funkishuset har en balkong og en takterrasse på hver sin side av stue- og oppholdsrom. Dette gjør at du kan nyte både morgen- og kveldssola. Dette er vårt desidert største hus og som prikken over i-en kommer huset med en enorm takterrasse hvor man kan møblere i flere soner.

Dahl plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?