Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hovden
Moderne hus m/to utleieenheter

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Bad

2

Etasjer

3

Grunnflate (BYA)

195,0

Bruksareal (BRA)

421,0

Primærrom (P-rom)

320,4

Største lengde

23,4 m

Største bredde

11,8 m

Hovden er en stor moderne bolig som har alt en familie kan ønske seg. Boligen som er tegnet for skrå tomt har to utleieenheter, en leilighet og en hybel, begge med egen inngang i underetasjen. Utleie er et flott bidrag til finansieringen.

Les også: Bygge hus med utleiedel

En romslig integrert garasje i underetasjen gjør det mulig å gå tørrskodd inn i huset. I første etasje er det en stor gang med garderobeavdeling, samt et vaskerom. Hovedsoverommet har en stor walk-in garderobe og eget bad. I tillegg er det et kombinert kontor og gjestesoverom i denne fløyen. Rommet kan også benyttes til treningsrom.

Åpen stue- og kjøkkenområde

I det åpne stue- og kjøkkenområdet er det 20 centimeter høyere under taket enn resten av boligen, noe som skaper luft i rommet. Det kan være lurt å tenke på lydisolerende tiltak i denne delen av boligen.

Hovden har tre herlige terrasser hvor to av dem har utvendig bod. Den minste takterrassen har overbygd tak som skjermer for vær og vind.

Naturlig lysinnslipp

Store vindusflater i stueområdet og loftstuen gjør at du får godt med naturlig dagslysinnslipp. Dagslys er godt for helsa, men samtidig er det lurt å tenke på solskjermingsalternativer i disse rommene.

Sjekk ut VR-visning og 360 graders visning på systemhus.no for å få en realistisk omvisning av huset.

Hovden plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?