Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Høvik 2
Vårt populære atriumhus

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Bad

3

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

197,0

Bruksareal (BRA)

233,7

Primærrom (P-rom)

208,9 m2

Største lengde

17,2 m

Største bredde

14,6 m

Høvik er vårt atriumhus i funkisstil. Skjermet atrium, store glassflater og adskilte soner i boligen er nok grunnen til at dette er en av våre mest populære boliger.

Moderne atriumshus

Boligen har store skyvedørene ut fra stue, kjøkken og hovedsoverommet i et flott skjermet atrium. Det gir en flott nærhet til uteområdet, og enkel tilgang til uteplassen. Her kan man oppholde seg usjenert og privat, og i le for vær og vind. Dette moderne atriumhuset kan også leveres i murfasade, eller en kombinasjon mellom tre og mur. I murfasade understrekes det særegne funkispreget ytterligere.

Praktisk entré

Boligen har et praktisk garderoberom i entré, med god plass til å henge fra seg klær og sko. I tillegg er kombinert vaskerom og toalett plassert like ved inngangen, noe som er både barne- og hundevennlig. Her er det enkelt å få vasket av seg skitt før man beveger seg videre inn i oppholdsrommene.

Mulighet for mange soverom

Den private delen i boligen er skilt fra oppholdsrommene på en utmerket måte. Man kan velge å ha fem soverom i denne boligen, eller bruke et eller flere av dem som gjesterom eller kontor. Alle rommene har enkel tilgang til bad med wc. Alle soverommene er romslige med god plass for garderobe og arbeidsplass. Det fantastiske hovedsoverommet, med egen garderobe for både han og henne, samt eget bad, er en luksus i hverdagen.

Stort kjøkken

Det store kjøkkenet er selve hjertet i boligen. Kjøkkenet ligger i et avskjermet område, samtidig som at rommet føles åpent. Kjøkkenet har et koselig spisehjørne og mulighet for kjøkkenøy.

To takterrasser

I andre etasje har Høvik to romslige soverom. Mellom soverommene kan du velge å ha ekstra bodplass for lagring eller et ekstra bad. I tillegg har etasjen et stort oppholdsrom med utgang til to takterrasser på hver sin side. Med disse kvalitetene får du mest mulig sol gjennom dagen uansett plassering av huset.

Høvik 2 plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?