Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sortland
Funkishus med det lille ekstra

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

3

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

173,0

Bruksareal (BRA)

253,5

Største lengde

14,8 m

Største bredde

13,6 m

Sortland er et klassisk funkishus med alle kvaliteter innenfor stilarten.

Moderne skandinavisk arkitektur

Arkitekten bak dette moderne huset, Kristoffer Bakk Thørud, deler at konseptet og hovedgrepet ved å skape Sortland var å skape alle kvalitetene med en toppleilighet, med 360* utsikt, uten å måtte bo i blokk. Videre sier han at boligen er utformet med tanke på de som ønsker å bo med moderne skandinavisk arkitektur i et hus fullt av muligheter og kvaliteter.

Mange møbleringsalternativer

Huset har en praktfull stue med masse lys, god utsikt og mye plass til flere sittesoner. Dette gir huset mange møbleringsalternativer og stor fleksibilitet.

Balkongen mot fronten av huset er romslig og minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager med 2 store skyvedører. Den er også delvis overbygd, slik at den skjermer for vær og vind.

En drøm av et mastersoverom

Boligen har tre romslige soverom, to i underetasjen og et i hovedetasjen. Mastersoverommet i hovedetasjen er på over 30m2 med tilhørende bad og den kan innredes som en egen suite. Her er det plass til oppbevaring, lesekrok eller arbeidsplass. Enhver husbyggers drøm av et soverom. De to soverommene i underetasjen er også romslige og har god plass til garderobe og arbeidsplass.

Inngang fra bakkeplan

Husets første etasje rommer alle de funksjonene som passer for alle livssituasjoner og har inngang rett fra bakkeplan. Boligen har innvendig sportsbod hvor det å kunne gå tørrskodd fra huset til en dobbelgarasje, noe som er en stor kvalitet for det norske klima. Inngangspartiet er også skjermet av balkongen.

Farge på platekledningen

Bakk Thørud forteller oss at navnet Sortland referer til den blå byen i Nordland fylke, og han har valgt å vise boligen i en flott blå platekledning. Så velg gjerne den fargen dere liker best på platekledningen for Sortland. Det mener vi er et flott grep, da det er alt for lite farger i moderne norsk arkitektur.

Sortland plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?