Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bremnes
Moderne hus med store rom

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

156,0

Bruksareal (BRA)

236,4

Største lengde

14,2 m

Største bredde

12,0 m

Bremnes er en moderne funkisbolig med store vindusflater og stramme linjer. Kombinasjonen av stående panel og spiler, samt glass skaper et spennende fasadeuttrykk.

Mellom kjøkken og hallen har boligen har man en «walk-through» garderobe. Man kan om ønskelig dele opp rommet og evt. benytte en del til matbod. Vaskerommet har egen inngang utenfra hvilket kan være veldig praktisk hvis man har barn eller hund. I tillegg finnes det et gjestetoalett på dette planet.

Bremnes fra Systemhus

Stor åpen stue-og kjøkkenløsning

Boligen har en kjempestor åpen stue- og kjøkkenløsning hvor det er godt med lysinnslipp. Kjøkkenet har god benkeplass og mulighet for kjøkkenøy. Den store skyvedøren gir tilgang til et overbygget terrasseområde.

Husets fire soverom ligger i andre etasje. To av disse har en egen liten «walk-in» garderobe. TV stuen er litt skjermet fra soverommene som er fordelt i hver sine ende av huset.

Kan bygges med takterrasse

Fra TV stuen er det skyvedører som leder ut til den hyggelige overbygde balkongen med spilevegg. Overbygget og spileveggen gjør av man er litt beskyttet for vær og vind, samt bidrar til at man i stor grad unngår overoppheting i TV stuen og på det ene soverommet. Bremnes kan også bygges med takterrasse, noe som gir en stor skjermet utesone for familien, med tilgang fra balkongen i andre etasje.

Stuen i Bremnes fra Systemhus

Bremnes plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Andres erfaringer

Oppgradering av 60-tallshus til moderne funkis

Trond Kobbeltvedt og familien falt pladask for et slitent 60-tallshus med stort oppgraderingsbehov. Etter at familien vant budkrigen, bygde de om huset til et topp moderne Bremnes funkishus.

Funkishus med flatt tak og store vinduer

Funkishus med tidsriktig uttrykk

Funkishus og moderne hus kan være vanskelig å skille. På vårt folkemunne er det ikke så mange ulikheter, og stilartene blir ofte blandet sammen. Men teoretisk sett er det flere forskjeller. Og er egentlig det vi i dag kaller et funkishus, faktisk et funkishus?

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?