Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Skaug
Funkishus med ekstra takhøyde

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

222,0

Bruksareal (BRA)

237,4

Primærrom (P-rom)

224,2 m2

Største lengde

17,6 m

Største bredde

13,3 m

Skaug er en fantastisk flott og romslig enebolig! Kombinasjonen av platekledning og trekledning, samt den flotte omrammingen av uterommet, gir huset særpreg. Huset har en moderne funkisstil, en stil som er meget populær hos våre kunder.

Ekstra takhøyde i begge etasjer gjør at rommene føles luftige og gode.

Det beste med huset er de mange overbygde uteområdene som gir deg mulighet til å kunne være ute nesten uansett vær.

Romslig inngang med stor bod

Første etasje i boligen inneholder en romslig entre med stor walk-in garderobe for å henge fra seg klær og plassere fottøy. Ved inngangen er det også en ekstra stor bod for oppbevaring av alt du trenger av fritidsutstyr og uteleker. Dette rommet er perfekt å bruke til vaskerom også.

Det er kort vei ut til forsiden eller baksiden av huset, om man ønsker å tørke klærne i vinden på fine dager. Badet ligger nær ytterdør til den ene overbygde uteplassen på bakkeplan. Her vil det være perfekt å plassere for eksempel en badestamp eller jacuzzi, om det er noe man ønsker seg til sin nye bolig.

Flere utganger til uteplassene

I første etasje ligger det tre soverom i tilknytning til ei flott tv-stue. Også tv-stuen har utgang til overbygd uteområde der man kan kose seg ute på varme dager, i regn eller opphold. Flere utganger til uteplassene er praktisk på varme dager da man ønsker å være mer ute enn inne, men samtidig ha tilgang til alle funksjonalitetene i et hjem. Denne avdelingen i første etasje passer perfekt til barn og unge som ønsker seg litt privat tid alene eller sammen med venner. Det er plassert en dør mellom trappen og disse rommene, noe som er særdeles praktisk med tanke på støy fra for eksempel musikk eller tv.

Panoramavinduer i 2.etasje

Husets mest praktfulle rom ligger i 2. etasje. Når du kommer opp trappen blir du møtt med panoramavinduer i hele fronten. Stuen har skråtak og dette gir ekstra volum og en fantastisk sikt. Her er det god plass til familien og venner ved små og store anledninger.

Romslig og praktisk kjøkken

Kjøkkenet er romslig med god plass til både lagring og matlaging. Det er praktisk utformet og plassert skjermet fra resten av oppholdsrommet. Samtidig er kjøkkenavdelingen åpen og luftig på grunn av størrelsen. Rett ved kjøkkenet er det en praktisk til bod for tørrmat, kjøkkenutstyr, resirkulering, fryseskap etc.

I denne etasjen er det en egen avdeling for foreldresoverom, bad, vaskerom og en stor garderobe.

Skaug plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?