Hopp til hovedinnhold
I Systemhus hjelper vi deg med å bygge et hjem for fremtiden!

La deg inspirere av vår huskatalog

La deg inspirere av vår huskatalog

I huskatalogen vår finner du utfyllende informasjon om alle våre husmodeller, du kan lese historier fra kunder som har bygd et Systemhus, og ikke minst bli inspirert til å bygge din drømmebolig!

Huskatalogen vår inneholder blant annet:

  • Viktigheten med et godt inneklima
  • Tips til fornybare energitiltak
  • Historier fra kunder som har bygd et Systemhus
  • Alle våre husmodeller
  • Lekre bilder som gir mye inspirasjon!

For at vi skal få sendt deg huskatalogen vår, vil vi gjerne at du fyller ut informasjonen i kontaktskjemaet under. Du kan få den tilsendt i posten eller sendt direkte til innboksen din.

Når du har fått tatt en titt på huskatalogen vil din lokale Systemhus-forhandler kontakte deg for en uforpliktende prat. Du kan stille de spørsmålene du måtte ha, og forhandleren gir deg gode råd om hvordan du bør gå frem for å få din drømmebolig.

Vi håper du blir inspirert til å bygge din fremtid sammen med oss!

Bestill huskatalog

Du får huskatalogen automatisk tilsendt på mail. Om du ønsker papirversjon i tillegg må du huke av for det.

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Hva nå?

Når du har funnet den rette husmodellen, er det på tide å ta kontakt med en av våre forhandlere. De vil gi deg all nødvendig informasjon om priser, tilpasningsmuligheter og byggeprosessen. Våre forhandlere er erfarne og dedikerte, og er der for å hjelpe deg med å ta de riktige valgene som passer din livsstil og preferanser.

Vi er stolte av å kunne tilby kundetilpassede løsninger som gir deg muligheten til å realisere akkurat ditt drømmehjem. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppfylle dine drømmer om et vakkert og funksjonelt hjem som er bygd for din fremtid!