Hopp til hovedinnhold

Et hus å vokse i

I dagens stadig skiftende boligmarked og der behovene og livssituasjonene endrer seg gjennom ulike livsfaser, blir det stadig viktigere å investere i boliger som tilpasser seg disse forandringene.

Et hus som vokser sammen med deg

En slik innovativ tilnærming til boligdesign finner vi i husmodellen "Spire" fra Systemhus. Spire er en livsløpsbolig som vokser og endrer seg sammen med deg gjennom hele livet. Det kan være din første bolig, din neste bolig, og din eneste bolig.

Moderne enebolig med fremtiden i tankene

Spire er konstruert med tanke på at livssituasjonene endrer seg over tid, og den gir beboerne muligheten til å tilpasse hjemmet sitt etter behovene som oppstår.

Med fokus på kostnadsbesparende, tilpasningsdyktige og smarte løsninger, gir Spire en unik mulighet til å bygge og utvide boligen i takt med livets ulike faser.

Du har tre valgmuligheter

Spire tilbyr tre valgmuligheter i samme boligkonsept: Spire Original, Spire Pluss, og Spire Maks. Den minste, Spire Original, med to soverom på 86.8 m2 BRA, gir en ideell start for små familier. Med en enkel og klassisk design legger denne modellen til rette for kostnadseffektive tillegg og utvidelser i fremtiden.

Husmodellen Spire fra Systemhus som har alt på ett plan

For de som ønsker mer plass når familien vokser, gir Spire Pluss muligheten for et ekstra bad og soverom, med en økning på 17.1m2. Den største modellen, Spire Maks, har fire soverom, to stuer, og to bad. Med fleksible alternativer for utleiedel eller ekstra plass, tilpasses Spire Maks de ulike behovene en familie kan ha gjennom livet.

Vi har utarbeidet flere forskjellige forslag på planløsninger slik at du enkelt kan se mulighetene som finnes med Spire. Se planløsninger her

Et hus med alt på ett plan

Spire er en livsløpsbolig med alt på ett plan. Dette gjør det mulig for beboerne å bli boende i sitt kjære hjem lengre, uten bekymringer for begrensninger i funksjonalitet eller tilgjengelighet. Du kan til og med velge å leie ut den delen av huset du ikke har behov for lenger etter at barna har flyttet ut.

Et miljøvennlig hus

Bærekraft og energieffektivitet er også høyt prioritert i Spire-modellen. Materialvalg og byggemetoder er nøye gjennomtenkt for å redusere miljøpåvirkningen, og intelligente energiløsninger sørger for lave driftskostnader. Dette gjør Spire ikke bare til en bolig for dagens behov, men også for fremtidige generasjoner som verdsetter en bærekraftig livsstil.

Ta kontakt med din lokale forhandler, og få mer informasjon om husmodellen Spire.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?