Hopp til hovedinnhold

Et hus å vokse i

I dagens stadig skiftende boligmarked og der behovene og livssituasjonene endrer seg gjennom ulike livsfaser, blir det stadig viktigere å investere i boliger som tilpasser seg disse forandringene.

Et hus som vokser sammen med deg

En slik innovativ tilnærming til boligdesign finner vi i husmodellen "Spire" fra Systemhus. Spire er en livsløpsbolig som vokser og endrer seg sammen med deg gjennom hele livet. Det kan være din første bolig, din neste bolig, og din eneste bolig.

Moderne enebolig med fremtiden i tankene

Spire er konstruert med tanke på at livssituasjonene endrer seg over tid, og den gir beboerne muligheten til å tilpasse hjemmet sitt etter behovene som oppstår.

Med fokus på kostnadsbesparende, tilpasningsdyktige og smarte løsninger, gir Spire en unik mulighet til å bygge og utvide boligen i takt med livets ulike faser.

Du har tre valgmuligheter

Spire tilbyr tre valgmuligheter i samme boligkonsept: Spire Original, Spire Pluss, og Spire Maks. Den minste, Spire Original, med to soverom på 86.8 m2 BRA, gir en ideell start for små familier. Med en enkel og klassisk design legger denne modellen til rette for kostnadseffektive tillegg og utvidelser i fremtiden.

Husmodellen Spire fra Systemhus som har alt på ett plan

For de som ønsker mer plass når familien vokser, gir Spire Pluss muligheten for et ekstra bad og soverom, med en økning på 17.1m2. Den største modellen, Spire Maks, har fire soverom, to stuer, og to bad. Med fleksible alternativer for utleiedel eller ekstra plass, tilpasses Spire Maks de ulike behovene en familie kan ha gjennom livet.

Vi har utarbeidet flere forskjellige forslag på planløsninger slik at du enkelt kan se mulighetene som finnes med Spire. Se planløsninger her

Et hus med alt på ett plan

Spire er en livsløpsbolig med alt på ett plan. Dette gjør det mulig for beboerne å bli boende i sitt kjære hjem lengre, uten bekymringer for begrensninger i funksjonalitet eller tilgjengelighet. Du kan til og med velge å leie ut den delen av huset du ikke har behov for lenger etter at barna har flyttet ut.

Et miljøvennlig hus

Bærekraft og energieffektivitet er også høyt prioritert i Spire-modellen. Materialvalg og byggemetoder er nøye gjennomtenkt for å redusere miljøpåvirkningen, og intelligente energiløsninger sørger for lave driftskostnader. Dette gjør Spire ikke bare til en bolig for dagens behov, men også for fremtidige generasjoner som verdsetter en bærekraftig livsstil.

Ta kontakt med din lokale forhandler, og få mer informasjon om husmodellen Spire.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Les også:

Byggeprosessen med Systemhus

Det er viktig for oss i Systemhus å være en aktiv og konstruktiv samarbeidspartner for deg i din byggeprosess.

Funkishus fra Systemhus med utleiedel

Utleiedel i ditt Systemhus?

I forbindelse med bygging av utleiedel i en bolig stiller myndigheten krav til utforming og sikkerhet. Det er derfor en stor fordel å prosjektere dette fra starten.

Systemhus er veiviser til energieffektive boliger

Systemhus er veiviser til energieffektive boliger

Å investere i en nybolig er en betydelig livsavgjørelse. Det handler ikke bare om å finne det perfekte hjemmet for deg og din familie, men også om å ta ansvar for fremtiden. Systemhus forstår viktigheten av å bygge boliger som ikke bare er komfortable og estetisk tiltalende, men også miljøvennlige og økonomisk bærekraftige. Derfor har vi gjort det til vårt oppdrag å tilby energieffektive løsninger som gir fordeler for både lommeboken og miljøet.

Relaterte artikler

Ladderudløkka bygget av Systemhus

Systemhus: En ledende aktør i prosjektboligmarkedet

Systemhus er stolte av å være en av de største prosjektutbyggerne i det norske markedet. Som en betydelig nisjeaktør i prosjektboligmarkedet, kombinerer vi volum med høy kvalitet for å skape unike boligprosjekter. Vår posisjon som en av Norges største utbyggere gir oss styrke og kapasitet til å levere boligprosjekter som skiller seg ut.

Små kostnadseffektive hus

I dagens boligmarked, hvor både boligpriser og levekostnader stadig stiger, blir små, kostnadseffektive hus mer attraktive for mange. Systemhus tilbyr flere moderne husmodeller som kombinerer kostnadseffektivitet med funksjonalitet og estetikk. Blant de mest populære modellene finner vi Askøy, Frøvik, Oslo, Malvik og Moholt.

Garderobe fra Elfa

Perfekte oppbevaringsløsninger til ditt nye hus

Tiden da man bygde huset først og så fylte opp med kommoder, hyller og skap for oppbevaring er over. I dagens byggeprosjekter bør gode oppbevaringsløsninger planlegges allerede fra første plantegning.