Hopp til hovedinnhold
Moderne hus fra Systemhus

Moderne hus med store vinduer og åpen løsning

Drømmer du om store vindusflater og en åpen løsning, som både er funksjonell og pen, kan en moderne bolig være det rette valget for deg.

Moderne hus med spennende fasader

Den moderne stilen har en stor bredde, og begrepet brukes i ulike uttrykk innenfor husstilen. Til tross for en stor bredde er det noen klare fellestrekk som gjør at vi enkelt kjenner igjen stilen. Rene linjer og flater, vinduer fra gulv til tak, spennende takløsninger og en unik fasade av ulike materialer, er ofte noe vi ser.

Løsningene er smarte og har en gjennomgående funksjon i hele huset. Det moderne preget er ikke bare til å kjenne igjen utvendig. Innvendig er planløsningen åpen, og huset har ofte minimalt med dører mellom oppholdsrommene. Husene bygges ofte med vinkler som deler opp rom og skaper flere ulike soner. Vårt atriumhus Høvik og den store moderne boligen Hovden er begge gode eksempler på dette.

Husmodellen Høvik fra Systemhus

Atriumshuset Høvik

Husmodellen Hovden fra Systemhus

Husmodellen Hovden

Det kan være flere fordeler ved å bygge et nytt hus. De fleste verdsetter ofte høyt at de alltid får ta del i prosessen og får bestemme hvordan drømmeboligen skal bli. Selv om du velger å ta utgangspunkt i et av våre ferdighus vil du kunne påvirke resultatet helt til slutt. Våre lokale byggmestere vil alltid ha deg i fokus, og i fellesskap kan dere skape en moderne bolig med en spennende og kreativ planløsning.

Lev i et hus som puster – bygg et friskt hjem

Vi i Systemhus har mange fokusområder når vi planlegger og bygger ditt nye drømmehjem. Å leve i tung luft vil prege livskvaliteten din, og det er derfor viktig for oss at du får et friskt og sunt hjem. Gjennom hele byggeprosessen legger vi alltid stor vekt på energiøkonomiske og klimavennlige løsninger, tilpasset ditt behov.

Vi bygger fremtiden sammen med deg. Vi vet at du er unik, og at du mest sannsynlig ikke har de samme behovene som andre. Vårt mål er hele tiden å lage et litt bedre og smartere hjem, akkurat slik du har sett for deg. Sammen går vi gjennom ulike løsninger, og skaper det du ikke visste var ditt nye drømmehjem.

Er du nysgjerrig på hvordan byggeprosessen ser ut med Systemhus, eller kan vi svare på noen spørsmål? Kontakt din lokale byggmester i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!

Relaterte artikler

Funkishus med flatt tak og store vinduer

Funkishus med tidsriktig uttrykk

Funkishus og moderne hus kan være vanskelig å skille. På vårt folkemunne er det ikke så mange ulikheter, og stilartene blir ofte blandet sammen. Men teoretisk sett er det flere forskjeller. Og er egentlig det vi i dag kaller et funkishus, faktisk et funkishus?