Hopp til hovedinnhold

Spreke farger i husmodellen Nyksund

Kelly og Birger drømte om å bo på et lite småbruk. Drømmen ble virkelig da de kjøpte en gård på Hobøl utenfor Moss og bygde et fargerikt Nyksund Systemhus.

Da Kelly flyttet fra USA til Norge var trenden at alt interiør skulle være helhvitt, deretter grått i alle varianter.

- Etter å ha bodd i hvite, grå og beige leiligheter hele livet, visste jeg at drømmehuset skulle ha mange farger. Vi falt for dette lille gårdsbruket på Hobøl, 2 mil fra Moss, og bestemte oss for å bygge nytt våningshus på gården. Det var her vi ville bo, forteller Kelly.

Nyksund fra Systemhus

Tilpasset deres behov

Kelly og mannen ønsket ikke et tradisjonelt våningshus, men et funkishus med et både moderne og nostalgisk uttrykk. Valget falt på Systemhus. Noen forandringer på det opprinnelige Systemhuset ble gjort. Paret hadde ikke behov for så mye plass som tre fulle etasjer, og kuttet en av dem. Planløsningen ble også justert ut fra Kelly og Birgers behov.

For et år siden sto det fargesprakende våningshuset ferdig. Nå bor Kelly og Birger på gården sammen med hunden Duffer og to katter, to minigriser, åtte geiter og høns.

Fargerike Nyksund fra Systemhus
- Det er nok uvant for mange med så mange farger i et hus. De som ser huset vårt enten elsker det eller hater det! Selv nyter jeg å omgi meg med alle fargene hver dag, mens Birger kanskje har vent seg til det og ikke legger så mye merke til det lenger. Jeg elsker dette huset! sier Kelly.
Herlig stue i huset Nyksund fra Systemhus

Herlig stue i huset Nyksund fra Systemhus

Se dette badet i Nyksund huset fra Systemhus

For et herlig bad!

Du kan se det fargerike huset og følge hverdagen på gården på instagramkontoen @denstorelillegården og @DenLilleStoreGarden på Facebook.

Soverom i Nyksund fra Systemhus
Nydelig farge på soverommet i Nyksund huset bygget av Systemhus

Relaterte artikler

Husmodellen Hillevåg

Drømmehjemmet i trygge hender

For Hans William og Maria Kanebog var utsikten over tomten et viktig punkt for husvalget. Familien valgte husmodellen Hillevåg, et funkishus med tre etasjer.

Drømmehuset til familien Gjestvang bygget av Systemhus

Familien Gjestvang bygde drømmehuset

Da familien Gjestvang skulle bygge drømmehuset, sparte de ikke på noe. Sammen med Byggmester Magne Fjellhaug AS har de bygd et hus som fyller både ønskene og kravene paret hadde til det nye hjemmet.