Hopp til hovedinnhold
Hillevåg sitt åpne kjøkken vist med et pyntet spisebord

Drømmehjemmet i trygge hender

For Hans William og Maria Kanebog var utsikten over tomten et viktig punkt for husvalget. Familien valgte husmodellen Hillevåg, et funkishus med tre etasjer.

Reisen til boligen for Hans William og Maria startet med at de fikk høre om byggefeltet i Ruggevik. De to valgte å kontakte Kanstad Trelast direkte for å finne ut om det var aktuelt for dem å bygge her.

- Vi visste at Kanstad Trelast var en trygg og solid aktør. Sven-Ove Johansen, selger hos Systemhus, tok oss godt imot.

- Vi var ganske mange runder hos Sven-Ove for råd og planlegging, sier Maria om hvordan de to forberedte seg på husbygging.

Stuen i Hillevåg huset fra Systemhus

Det beste valget

—Når kunder kommer til oss må vi tenke veldig helhetlig. Vi må finne ut hva kunden har tenkt til å gjøre med boligen, hvilke behov de har, og hva vi kan tilby. Har de barn, dyr, eller spesielle hobbyer? Vi planlegger alt dette sammen med kunden og bruker vår ekspertise og kompetanse til å bygge det huset de ønsker seg, forteller Sven-Ove.

Han fortsetter: - Vi yter service hele veien, fra første kontakt med selger til innflytting, og iblant i årevis etterpå. Kanskje en kunde har spørsmål til oss, trenger et nytt hode til sentral-støvsugeren, eller trenger praktisk bistand på huset. Vi stiller opp.

For Hans William og Maria fulgte deretter kjøp av tomten fra eiendomsmegler og å finne rett modell hus i katalogen fra Systemhus. Valget falt på Hillevåg, og eventyret var i gang!

Hans William og Maria Kanebog valgte husmodellen Hillevåg

Bli med inn i huset deres Hillevåg

Drømmehjemmet med utleiedel

- Når vi først skal bygge, bygger vi stort! Ikke minst for utleiedelen, forklarer Hans William når vi spør om valget av hus. Maria tilføyer - Vi ville bygge et høyt hus, for å ikke miste utsikten om andre skulle bygge i nærheten. Utenfor vinduet skues fjorden og havet. Muligheten for utleiedel i huset var også sentralt i husvalget, siden en leieinntekt vil være til god hjelp for økonomien.

Hans William og Maria fikk god hjelp til interiørdesign fra Kanstad Trelasts egne interiørekspert, Louise. - For vår del, som kanskje er litt ubesluttsomme, var det fantastisk å få tips og veiledning. Louise var mye involvert, ler Hans William. Å innrede et hus kan by på problemer, spesielt de mange valgmulighetene man har. Kanskje for mange. - Det er jo en jungel av ting. Vi ville ha en rød tråd i design inne i huset. Dette hjalp Louise med, forteller Maria. - Kanstad tilbød at Louise kunne bistå med interiør, og vi er veldig glade for at vi takket ja.

Hillevåg fra SystemhusKjøkkenet i Hillevåg huset fra SystemhusUtsikten fra kjøkkenet i Hillevåg fra Systemhus

Du kan lese mer om Funkishus her: Funkishus Systemhus

Relaterte artikler

Funkishuset Alsvåg ferdighus

Bygge hus med utleiedel

Om steget frem til byggeprosessen skal være noe enklere kan hus med utleiedel være løsningen. Vi deler noen råd med deg som vurderer utleiedel.