Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nyksund
Moderne hus for smal tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

3

Etasjer

3

Grunnflate (BYA)

75,0

Bruksareal (BRA)

168,3

Største lengde

10,9 m

Største bredde

7 m

Nyksund er et moderne hus med som egner seg til en smal tomt. Boligen har et moderne uttrykk både i form og materialer, og passer godt til barnefamilier.

Selv om Nyksund har en enkel bygningskropp, gjør inngangspartiet, boksen som kommer ut av huset, høyden og de store vinduene huset spennende.

Krever minst tomteplass av våre husmodeller

Nyksund er tegnet for skrå tomt, og er den av våre husmodeller som krever minst tomteplass. Inngangspartiet finner du i underetasjen, der du kommer til en romslig hall. Her finnes også et kombinert gjestetoalett og vaskerom hvilket er veldig praktisk når man har barn. I denne etasjen er det også en hybel med egen inngang utenfra. Utleie kan gi ekstra inntekt og være et fint bidrag til finansieringen.

Les også: Bygge hus med utleiedel

I hovedetasjen kan du velge å ha et avskjermet soverom i tillegg til stue, eller et ekstra oppholdsrom med eget bad. Om du har plass på tomten har du muligheter til å få en flott terrasse med utgang fra stue og kjøkken.

Loftstue med mye lysinnslipp

Fra loftstuen har du utgang til en herlig balkong. Loftstuen har det ikoniske skrå vinduet som virkelig setter sitt preg på Nyksund. Vinduet gir godt med lysinnslipp, og i loftstuen kan det være lurt å vurdere solskjermingsalternativer. På dette planet finnes også to soverom og et lite bad.

Nyksund plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?