Hopp til hovedinnhold
Systemhus bursdag

Vi bygger fremtiden!

Husene vi leverer speiler hvordan vi vil leve i morgen, og et godt bomiljø og god fremtidsrettet design er sentralt i alt vi gjør. Finn et hus du liker, og drøm deg hjem!

Det beste er at alle husene kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi kan også hjelpe deg med å tegne et hus helt fra grunnen av med alle de kvalitetene som Systemhus er kjent for.

En trygg prosess

Du finner oss over hele landet. Vi er selvstendige bedrifter med røtter i lokalsamfunnet. Det betyr at vi ikke bare kjenner husmodellene våre og mulighetene de inneholder, vi kjenner også de lokale forholdene der du bor. Kunnskap og erfaring skaper trygghet. Gjennom et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere, og kjedens erfaring med boligbygging siden 1967, har vi den beste kunnskapen og kompetansen tilgjengelig. Du skal føle deg sikker på at vi kan vårt fag og at vi har de beste systemene for å gjennomføre gode prosesser. Du kan alltid stole på at våre erfarne fagfolk hjelper deg gjennom hele prosessen fra idé til ferdig hjem!

Et hjem for fremtiden

Vi er opptatt av innovasjon og nyskaping, og ser kontinuerlig fremover. Vi har et sterkt ønske om å tenke nytt, gjøre ting smartere og annerledes. Sammen med kunden planlegger vi boligen med tanke på fremtidens behov i et langsiktig perspektiv. Samfunnet endrer seg, menneskene endrer seg, og ikke minst teknologien. Vi søker hele tiden innovative, bærekraftige løsninger som gir deg en god reise til et fremtidsrettet hjem.

Et hjem for livet

Et av de viktigste målene for oss er å hjelpe deg å oppnå det beste bomiljøet i ditt fremtidige hjem. Et godt inneklima gir stor gevinst i form av bedre livskvalitet for deg og dine. Et godt inneklima er en del av grunnlaget for trivsel og helse. Derfor jobber vi med ulike tiltak i våre boliger for at du skal ha kvalitetstid hjemme. Gode og fleksible planløsninger og tidsriktig design er kvaliteter som skaper gode hjem gjennom hele livet. Vi samarbeider også med Norges Astma- og Allergiforbund, slik at vi sammen kan ta de beste valgene for din helse.

Et bærekraftig hjem

Et hus skal vare i mange år, og vi hjelper deg med å bygge et hjem for fremtiden. Vi bryr oss om planeten og menneskene som bor her, derfor er miljø et viktig fokus for oss i Systemhus. Vi jobber hele tiden for å bidra til lavere utslipp og mer bærekraftige valg. Vi etterstreber å gi våre kunder de beste råd i løpet av prosessen, slik at også de kan være med å gjøre et løft sammen med oss. Boliger står for en stor del av energiforbruket, og ved å ta bevisste valg kan du som skal bygge ny bolig bidra med å redusere utslippene. Over tid sparer du også penger på bærekraftige valg.

Ta kontakt med oss

Vårt viktigste mål er at du skal trives og leve godt i ditt nye hjem. Du skal være like fornøyd etter å ha bodd i boligen i mange år, som det du var da du flyttet inn. Du skal føle deg trygg med oss, og du skal oppleve å bli godt ivaretatt. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger har bidratt til at vi i mange år har vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Den tilliten vil vi vise oss verdig ved å fortsatt være langt fremme med å hjelpe kundene våre.

Ta kontakt med din lokvale forhandler for en hyggelig boligprat. De hjelper deg med pris og leveranse, samt hvilke husmodeller som kan passe på din tomt. Finn din lokale Systemhusforhandler på Forhandlere og boligbyggere Systemhus

Relaterte artikler

Byggeprosessen hos Systemhus

Det er viktig for oss i Systemhus å være en aktiv og konstruktiv samarbeidspartner for deg i din byggeprosess.

Funkishuset Alsvåg ferdighus

Bygge hus med utleiedel

Om steget frem til byggeprosessen skal være noe enklere kan hus med utleiedel være løsningen. Vi deler noen råd med deg som vurderer utleiedel.