Hopp til hovedinnhold
Prosjektboliger på Ladderudløkka - bygget av Systemhus

Systemhus: En ledende aktør i prosjektboligmarkedet

Systemhus er stolte av å være en av de største prosjektutbyggerne i det norske markedet. Som en betydelig nisjeaktør i prosjektboligmarkedet, kombinerer vi volum med høy kvalitet for å skape unike boligprosjekter. Vår posisjon som en av Norges største utbyggere gir oss styrke og kapasitet til å levere boligprosjekter som skiller seg ut.

Kvalitet og personlig engasjement

Hos Systemhus handler det ikke bare om å bygge boliger, men om å skape hjem. Vi fokuserer på små og mellomstore kvalitetsprosjekter, i motsetning til de store, litt upersonlige utbyggingsprosjektene som ofte dominerer markedet. Våre prosjekter er nøye planlagt og utført med presisjon, noe som sikrer at hver bolig er et sted hvor folk trives og føler seg hjemme.

Sunt og behagelig inneklima

Vi legger stor vekt på innemiljø og bomiljø, og sørger for at våre boliger er bygget med materialer og teknologier som fremmer et sunt og behagelig inneklima. I tillegg integrerer vi fremtidsrettede løsninger og energibesparende tiltak, som gjør hjemmene våre mer bærekraftige og praktiske.

Skreddersydde planløsninger

Gode planløsninger er en annen hjørnestein i våre prosjekter. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres unike behov og ønsker, slik at vi kan tilby løsninger som gjør hverdagen enklere og mer komfortabel. Enten det er tilpasninger for småbarnsfamilier, funksjonelle løsninger for eldre, eller fleksible romløsninger for hjemmekontor, sørger vi for at hver bolig er optimalisert for beboernes livsstil.

Firemannsboliger - Evenskjer Syd. Bygget av Kanstad Trelast

Evenskjer Syd er et spennende boligprosjekt i Nord-Norge bygget av Kanstad Trelast.

Håndplukkede tomter i etablerte bomiljø

Vi velger våre tomter med omhu. I stedet for å bygge på tomter som forblir byggeplasser i årevis, prioriterer vi etablerte bomiljø. Dette sikrer at våre boliger blir en integrert del av eksisterende samfunn, med alle de fordeler det medfører, som nærhet til skoler, butikker og rekreasjonsområder.

Alvermarka Sjøhage - boligprosjekt bygget av Systemhus

Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage! Bygges av Majo Bygg.

Lokale byggmestre med lokalkunnskap

En av våre største styrker er våre dyktige lokale byggmestre. Nettopp fordi de bygger i sitt eget nabolag, og deres lokalkunnskap og personlige engasjement sikrer høy kvalitet og god oppfølging i alle våre prosjekter. Når du velger en bolig fra Systemhus, får du ikke bare en ny bolig, men også tryggheten i å vite at den er bygget med omtanke og lokal ekspertise.

Byggmester Systemhus

Vi har forhandlere over hele Norge, du kan finne din nærmeste forhandler her.

Boligprosjekter med X-faktor

Våre prosjekter har det lille ekstra – X-faktoren som gjør en stor forskjell. Dette innebærer at vi alltid strekker oss litt lenger for å tilby noe unikt og spesielt. X-faktoren kan være alt fra innovative arkitektoniske løsninger til integrering av teknologi som smarthusfunksjoner og energieffektive systemer. Vi søker kontinuerlig etter nye og spennende måter å forbedre våre prosjekter på, slik at de ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger. Denne dedikasjonen til innovasjon og kvalitet er det som skiller oss fra mengden og gir våre boliger en unik verdi.

Les også: Smarthus; Fremtidens hus

Ladderudløkka bygget av Systemhus

i-Bolig vant Årets Småhusprosjekt med Ladderudløkka sine fargerike og bærekraftige småhus i Eidsvoll.

Prosjekter med det lille ekstra

Vi tar hvert prosjekt personlig, noe som gjenspeiles i det endelige resultatet. Fra design og materialvalg til utførelse og ettermarkedstjenester, legger vi vår sjel i å skape boliger kundene våre kan være stolte av. Prosjektene våre har nøye gjennomtenkte detaljer og en helhetlig tilnærming til estetikk og funksjonalitet. Vi tilpasser hvert prosjekt for å sikre at det blir et perfekt hjem.

Hos Systemhus ser vi på hver bolig som mer enn bare et bygg – vi ser det som et hjem. Vi er dedikerte til å skape steder hvor folk kan leve gode liv, med kvalitet i hver detalj. Vi håper at vårt personlige engasjement og høye kvalitetsstandarder gir deg en bolig du virkelig kan trives i. Lær mer om våre prosjekter og finn ditt nye hjem blant våre boligprosjekter som er for salg rundt om i landet.

Finn din nærmeste Systemhus forhandler her.

Relaterte artikler

Funkishuset Alsvåg ferdighus

Bygge hus med utleiedel

Om steget frem til byggeprosessen skal være noe enklere kan hus med utleiedel være løsningen. Vi deler noen råd med deg som vurderer utleiedel.

Skreddersøm hus på Nordstrand av Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS

Tilpasning eller skreddersøm?

Finner du ikke et hus i katalogen slik du ønsker deg? Eller har du funnet et som nesten dekker dine behov og ønsker? Fortvil ikke. Våre arkitekter og ingeniører tegner gjerne om et av våre kataloghus eller skaper et helt nytt hus bare for deg og din familie.