Hopp til hovedinnhold

Majo Bygg AS

Majo Bygg AS er en totalentreprenør og leverer hus, hytter og flermannsboliger i hele Hordaland. Vårt kontor ligger i Alver kommune, like utenfor Bergen.

Om oss

Byggmester Magnus Helgesen startet sin karriere som tømrer i 1973 og etablerte seg som selvstendig næringsdrivende i 1981. Hans virksomhet vokste jevnt og trutt, og i 2003 omformet han selskapet til aksjeselskap under navnet Majo. I 2023 feiret Majo 20 år som et eget selskap, men historien strekker seg tilbake til 1981 da grunnlaget ble lagt.

Utvikling av byggefelt og eneboliger

Majo Bygg utvikler egne byggefelt og bygger Systemhus, samtidig som de opprettholder en avdeling for takskift, boligfornying og oppgraderingstjenester.

I august 2020 ble vi medlemmer av Systemhus-kjeden. Deres gjennomprøvde byggekonsept sikrer kvalitet og effektivitet. Med langvarig samarbeid og solid teknisk støtte, garanterer vi en trygg vei fra kontrakt til overlevering av din nye bolig. Hos oss kan du være sikker på ekspertise og en trygg vei hjem.

Ditt drømmehus, vår prioritering

Vi vil gjerne bygge ditt nye drømmehus enten det er et kataloghus, eller et hus vi tegner sammen med deg tilpasset tomt og dine ønsker og behov! Vi tilbyr også andre tjenester som ombygging, skifte av tak/vindu/kledning og helt eller delvis fornying av bolig/bygg.

Se noen av våre referanseprosjekter:

1 / 0
Prosjekt fra denne forhandleren
Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!
Nedre Mangerbua 57,

Bo sjønært og moderne i Alvermarka Sjøhage!

Priser fra 3 950 000 kr

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?