Hopp til hovedinnhold

Majo Bygg AS

Majo Bygg AS er en totalentreprenør og leverer hus, hytter og flermannsboliger i hele Hordaland. Vårt kontor ligger i Alver kommune, like utenfor Bergen. Vi kan bygge ditt nye drømmehus! Vi tilbyr også andre tjenester som småprosjekter og rehabilitering – ingen jobb er for liten.

Om oss

Vi er en totalentreprenør og leverer hus, hytter og flermannsboliger i hele Hordaland. Vårt kontor ligger i Alver kommune, like utenfor Bergen. Vi kan bygge ditt nye drømmehus! Vi tilbyr også andre tjenester som småprosjekter og rehabilitering – ingen jobb er for liten.
 
Byggmester Magnus Helgesen begynte som tømrer i 1973 og startet som selvstendig i 1981. Han drev godt, og vokste sakte men sikkert. I 2003 endret selskapet form til AS og Majo ble stiftet. Majo som selskap feirer derfor 20 år i 2023, men røttene går tilbake til 1981. Majo utvikler i dag tomter til egne byggefelt, og bygger SYSTEMHUS, men har også beholdt en liten avdeling som utfører takskift og rehabilitering. Vi er 15 ansatte fordelt på 11 tømrere og 4 på kontoret.
 
August 2020 ble Majo medlem i Systemhuskjeden. Systemhus er Norges første og eldste huskjede og i dag en del av Mestergruppen med sine mange konsepter innenfor byggenæringen. «Vi bygger fremtiden» er slagordet vårt. Vårt mål er å tilby og lage litt bedre og smartere hjem for deg.
 
Systemhus har et gjennomprøvd byggekonsept som sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene. Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat, gjennom flere tiår, gjør huskjøperens vei fra kontrakt, til overlevering av ny bolig, trygg og god. Du som kunde skal føle deg trygg på at vi kan vårt fag, og at vårt system gir deg en trygg vei hjem.

Vi bygger

  • Hytte
  • Enebolig
  • Rehabilitering

Våre ansatte

Jon Magne Soltveit Gabrielli
Daglig leder
Magnus Helgesen
Eier og Byggeleder
Miriam Vabø
Prosjektkoordinator og kundekonsulent
Sølvi Helgesen
Kontormedarbeider

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?