Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Evenskjer Syd

Skånlandsveien, 9440 Evenskjer
Pris fra3 690 000 kr
Raymond Solheim
Salgsleder Kanstad Trelast AS
Prosjektet bygges av

Kanstad Trelast AS avd. Harstad

Kanstad Trelast AS er en anerkjent leverandør av Systemhus i Lødingen, Vesterålen og Sør-Troms som har spesialisert seg på å bygge boliger og hytter i regionen. Med lang erfaring og høy kompetanse innen bygge bransjen har selskapet et godt rykte for kvalitet og skreddersydde løsninger.

Gå til forhandlersiden

Ved å bosette seg på Evenskjer Syd vil du bo sentralt i Nord-Norges mest folkerike region, Hålogaland. En kort spasertur fra Evenskjer Syd tar deg inn til sentrum av Evenskjer. Her finner du kafeer og restauranter hvor hjemmelaget og kortreist mat er i fokus. I sentrum er det er rikholdig utvalg av butikker og servicetjenester med korte gå-avstander fra Evenskjer Syd.

Firemannsboliger

Romslig, moderne leilighet med god planløsning, stor terrasse, carport og god lagringsplass. Vi har hatt fokus på en gjennomgående god standard, men ønsker du å justere på tilvalgene er dette fortsatt mulig, ta kontakt for mer informasjon om nettopp dette.

Hovedsoverommet er på 11,9 kvm og har god plass til dobbeltseng, nattbord og klesskap. Leilighetens andre soverommet er på 9,4 kvm. Her får man enkelt plass til en seng og kontorpult/skap. Hvis du ikke har behov for begge soverommene kan en av de enkelt brukes som hobbyrom, kontor, walk-in-closet eller lignende. Form boligen etter det som passer deg og dine preferanser.

En åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet gir en fin og ekstra god romfølelse til oppholdsrommet. Fokuset på store vindusflater bringer naturen og omgivelsene inn i boligen. I forlengelse av stuen kommer du ut til en flott terrasse på nesten 16 kvm. Har kan du sitte og nyte utsikten mens midnattssola hviler på himmelen eller du kan invitere familie og venner til et sosialt lag.

Leiligheten har også smarte løsninger når det kommer til oppbevaring. Gode garderobeløsninger, innendørs bod og en sportsbod på til sammen nesten 9 kvm kommer godt med, da vi vet av erfaring at god lagringsplass alltid er ett pluss.

Generelt

For en beskrivelse av valgte interiørkvaliteter, se leveransebeskrivelsen.

Det tas forbehold om avvik i plassering av bolig i terreng, fasade/utforming og beplantning som vist på illustrasjoner. Illustrasjonene er ment som retningsgivende og vil ikke alltid stemme med virkeligheten.