Hopp til hovedinnhold

Kanstad Trelast AS avd. Harstad

Kanstad Trelast AS avd. Harstad bygger Systemhus i Harstad og området rundt. Kanstad Trelast AS har lang erfaring og høy kompetanse innen byggebransjen og bygger boliger og hytter i hele Vesterålen og Sør-Troms. Kanstad Trelast AS har hovedkontor i Lødingen, og salgskontor i Sortland og Harstad.

Om oss

Kanstad Trelast har vært medlem i Systemhus siden kjeden ble etablert i 1967 og har gjennom en årrekke bygget mange av boligkjedens modeller i alle stilarter. Bedriften har også bygd opp flere boligfelt i Sortland, Lødingen, Harstad og omeng, og har flere under oppføring. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om pågående og planlagte boligprosjekter nær deg.


Hvis du ikke finner akkurat den boligen du ser etter, så ta kontakt så hjelper vi deg med å tegne ditt drømmehus ved hjelp av våre arkitekter. Vi har også en interiøkonsulent som kan bistå med valg av  farger og materialer slik at boligen blir akkurat som du ønsker det, med ditt personlige og unike preg.

 

Medlemsskap i Byggtorget sikrer deg gode tilbud. Vi er også Norema kjøkkenforhandler og har ekstra gode tilbud til våre huskunder.

 

www.kanstad-trelast.no

Vi bygger

  • Hytte
  • Rehabilitering
  • Enebolig
  • Næringsbygg

Våre ansatte

Sven-Ove Johansen
Avd. leder Sør-Troms

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?