Hopp til hovedinnhold
Spileplater fra Fritzøe

Oppgrader din bolig med spileplater

Går du med planer om å oppgradere hjemmet? Med ferdige spileplater fra Level by Fritzøe, kan du enkelt oppgradere ethvert rom, uten å bruke mye tid og kostnader på forarbeid. I denne artikkelen vil gi deg inspirasjon, ideer og praktiske tips til hvordan du kan integrere spileplater i ditt hjem.

Praktisk med ferdige spileplater

Spileplatene i Level-serien består av folierte lameller med MDF kjerne, montert på en akustikkfilt i målene 21 mm x 2440 mm x 600 mm. Spilebredden er 25mm med 15mm avstand. Spileplatene kombinerer både stil og moderne design med funksjonelle, akustiske egenskaper som gir en betydelig reduksjon av gjenklang og lyder i rommet.

Du kan velge mellom lys eik, grå eik, oljet eik, røkt eik, sort eik og valnøtt, slik at du enkelt kan finne tresorten som passer best i din bolig.Med ferdige spileplater er allerede mye av jobben gjort. Du slipper dermed å kjøpe inn materialer til spilevegg og sparer mye tid på sage- og kuttearbeid.

Spileplater fra Fritzøe på kjøkkenet

Foto: Fritzøe

Enkel montering

Spileplatene leveres med et praktisk falls-overlappsystem, som gjør monteringen til en lek. Valget mellom monteringslim eller skruer er ditt, men ved bruk av skruer anbefaler vi sorte skruehoder for et pent sluttresultat. Løsningen med underliggende trestender, gir muligheten til å skjule ledninger fra for eksempel TV- eller LED-lys.

Vær oppmerksom på at montering på tak krever en litt annen tilnærming. Her anbefaler vi å bruke tverravstivning på baksiden av platene for å sikre god innfesting og for å unngå heng på platene etter montering. Du finner mer informasjon i FDV’en som følger med produktet.

Trendy og funksjonelt valg

Bruk av spileplater blir stadig mer populært. Det er en fortrinnsvis enkel oppgradering, som ikke vil tømme lommeboken. Spileplater har et tidløst og naturlig utseende som passer perfekt inn i nordiske hjem. I tillegg bidrar spileplater til å opprettholde et godt inneklima.

Foto: Fritzøe

Spileplater bak TV'en

Mange bruksområder

Spileplater kan brukes til så mangt. Enten du ønsker å lage en kontrastvegg, kle et møbel, oppgradere en kjedelig gang eller fornye et tak, er spileplater et fornuftig valg.

Spiler i tak eller himling

Ofte tenker man ikke på taket som en del av innredningen, men spileplater kan tilføre en utrolig stilig dimensjon. Ved å bruke spileplater i taket vil man få et svært eksklusivt uttrykk i rommet.

Sengegavl av spiler
Spileplatene fra Level passer perfekt som en sengegavl på soverommet. Dette er en populær og moderne innredningsløsning, som gir et rent og luftig utseende til soverommet.

Spiler i trappeoppgangen
Spileplater i trappeoppgangen skaper et lunt og moderne utseende, og tilføyer lekre detaljer. Er det høyt under taket vil du også merke en stor forbedring i akustikken.

Med spileplater fra Level kan du gjøre betydelige oppgraderinger i hjemmet. Utforsk sortimentet eller besøk din nærmeste forhandler for en hyggelig prat.

Relaterte artikler

Luksuriøst interiør på budsjett

Luksuriøst interiør på budsjett

Det behøver ikke å koste skjorta å skape et luksuriøst hjem. Vi i Systemhus har bedt vår samarbeidspartner Fargerike om ti gode tips som løfter boligen fra fin til fantastisk!

Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord

Hvordan velge interiør for ditt nye hjem 

Å bygge et nytt hjem betyr at du får muligheten til å innrede helt på nytt. Dette er en morsom og spennende prosess, men det er ikke alltid like lett å vite hva du skal gå for. Vibecke Caspari Nord er interiørarkitekt i Mestergruppen, og deler noen gode råd for å hjelpe deg med å ta de beste valgene for din nye bolig.

Finn de rette fargene til hjemmet ditt

Fargevalg er en viktig del av innredningen i hjemmet. Ulike farger gir ulike stemninger, og noen farger egner seg bedre enn andre til noen rom. Visste du for eksempel at blå er en avslappende farge som egner seg godt til soverommet? Her får du noen tips til hva du kan tenke på når du velger farger.