Hopp til hovedinnhold
Byggmester Magne Fjellhaug

Gir deg drømmeboligen uten at du trenger å løfte en finger

Å kjøpe ny bolig er kanskje den største investeringen du noen gang kommer til å gjøre. Byggmester Magne Fjellhaug både tegner og bygger drømmeboligen for deg basert på dine ønsker og behov. Det eneste du trenger å gjøre, er å ta kontakt!

Byggmester Magne Fjellhaug

Nærmere en totalleverandør er det vanskelig å komme. Skreddersydde boliger er nemlig deres spesialitet. Som franchisetaker av Systemhus, en av de største boligleverandørene i hele landet, tilbyr de også en rekke kataloghus.

– Men sjelden ønsker kundene våre en direkte kopi. De vil tilpasse det etter sine drømmer og behov, og kundene skal få det akkurat som de vil og ønsker, fastslår daglig leder Trond Fjellhaug.

Etter at hans far Magne ble pensjonist, tok Trond over det folkekjære Gjøvik-firmaet. Også i hans regjeringstid har firmaet vokst. I 2018 tok de en imponerende 2. plass på kundetilfredshetsmålingen til Prognosesenteret.

Og når forretningsideen er å gi kundene drømmeboligen, er det mildt sagt en imponerende bragd. Nå er de 15 ansatte med bunnsolid kompetanse og erfaring.

Byggmester Magne Fjellhaug
Vi bygger like mange hus fra "scratch". Det er egentlig ingen favoritter som skiller seg ut, Trond Fjellhaug, daglig leder

Smidig og enkel prosess

Prosessen kunne knapt vært mer behagelig. Det hele starter med en enkel mail eller telefonsamtale. Deretter inviteres du til et møte med en byggmester og arkitekt.

– Vi er nær kunden i en veldig tidlig fase og skaper en relasjon ved å høre på ønsker, eventuelle endringer og budsjett. Det er selvsagt viktig at ønskene står i stil med budsjettet. Er det en match, så klarer vi å finne et hus som er i nærheten av det kunden ønsker seg, forklarer Trond.

Og legger til:

– Huset skal jo også passe tomten og omgivelsene, derfor jobbes det tett sammen til ønsket resultat. Kundene skal føle seg ivaretatt og trygge!

Med nødvendig informasjon på plass, får du tilsendt det første løsningsforslaget. Byggmester Magne Fjellhaug gir deg tid og anledning til å tenke, vurdere og endre, før ferden mot drømmehuset for alvor kan begynne.

– Da begynner søknadsprosess og bygging. Vi fikser alt en måtte trenge, det være seg gravemaskiner, rørlegger, murer, maler, vaskebyrå eller flyttebyrå. Du kan få nøkkelen når det er ferdig, uten at du trenger å gjøre noe som helst fra første strøk til overlevering. Vi har kontroll på øvrige leveranser og entreprenører, forteller Trond, andre generasjon Fjellhaug.

Byggmester Magne FjellhaugByggmester Magne Fjellhaug
Byggmester Magne Fjellhaug

Byggmester Magne Fjellhaug AS

  • Medlem av Systemhus, en av landets største boligleverandører.
  • Skal være ledende på inneklima, design og kundebehandling.
  • Etablert i 1999 av Magne Fjellhaug og bygger Systemhus i Gjøvik.
  • 15 ansatte.
  • Driver en solid bygg- og anleggsvirksomhet som er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd.
  • Bygger hus og hytter i Gjøvik og omegn.

Egen megler og arkitekt

I samarbeid med to andre firmaer har Byggmester Magne Fjellhaug nylig ansatt en egen arkitekt. Tidligere har de brukt en ekstern arkitekt til samme jobben. Når det er sagt, så ble det samarbeidet avsluttet av helt naturlige årsaker.

– For kundene blir det egentlig ingen forskjell. Vi opererer på samme måte og de vil få det samme tilbudet som vi kunne gi dem før, opplyser den daglige lederen.

La oss heller ikke glemme at totalleverandøren har godt skolerte folk i andre posisjoner, deriblant seks byggmestere og en utdannet megler i salgsavdelingen.

– Det er en meget dyktig dame som har kompetansen til en megler og som kan foreslå gode løsninger. Basert på sine erfaringer, deler hun verdifulle råd og tips til kunden, smiler Trond.

Håndverker Knut Endal hos Byggmester Magne Fjellhaug

OPPFYLLER BOLIGDRØMMEN: Håndverker Knut Endal hos Byggmester Magne Fjellhaug har vært med på å oppfylle mang en boligdrøm. Her er han i full gang med et nytt hus på Toten. Kanskje er det din tur neste gang?

Mange ulike ønsker

De siste årene har moderne hus blitt mer og mer i vinden. Funkishus har fått seg en real oppsving – stadig flere ønsker seg en bolig eller et hus med særpreg som skiller seg ut i mengden.

– Da snakker vi rette linjer, store vinduer og glatte overflater. Det er også blitt mer populært med smarte belysningsplaner og styringssystemer. Vi hjelper deg med å foreslå løsninger og tilbyr deg gjerne produkter som passer til det du måtte ønske, forteller Trond.

Et kataloghus som er i slaget om dagen, er Villa Skaug. En romslig enebolig med god takhøyde – og en kombinasjon av platekledning og trekledning.

Likevel er det svært individuelt.

– Vi bygger like mange hus fra "scratch". Det er egentlig ingen favoritter som skiller seg ut. Det er et stort mangfold av hva folk ønsker seg, så skreddersyr vi det for kunden, gliser han.

På grunn av det gode samarbeidet med de dyktigste lokale håndverkerne, som også har de deiligste materialer, trenger du kun å forholde deg til én entreprenør. Byggmester Magne Fjellhaugs eneste begrensninger, er dine egne. Du trenger bare å vente på nøkkelen til ditt nye drømmehjem – enten det er moderne, herskapelig, lite eller stort.

Trond Fjellhaug & co venter på deg!

Kontakt

Adresse
Kallerudlia 13, 2816 Gjøvik

Telefon
611 09 340 / 951 04 611

E-post
aud@bmf.as

Relaterte artikler

Funkishuset Alsvåg ferdighus

Bygge hus med utleiedel

Om steget frem til byggeprosessen skal være noe enklere kan hus med utleiedel være løsningen. Vi deler noen råd med deg som vurderer utleiedel.