Hopp til hovedinnhold

Byggmester Magne Fjellhaug AS

Byggmester Magne Fjellhaug AS bygger hus og hytter i Gjøvik og omegn. Vi har vært en ledende kraft i boligbygging og anleggsvirksomhet siden 1999. Som dedikerte byggmestere og leverandører av Systemhus, er vi stolte av å tilby kvalitetsløsninger som reflekterer vår faglige dyktighet og dedikasjon.

Om oss

Med 15 dedikerte ansatte driver vi en solid virksomhet som har etterlatt seg et spor av fornøyde kunder opp gjennom årene. Vårt engasjement for kvalitet og fokus på detaljer har blitt anerkjent, med en imponerende 2. plass på Prognosesenterets kundetilfredshetsmåling i 2022.

Vi spiller en avgjørende rolle i samfunnet ved å bidra til boligbygging og anleggsprosjekter. Vår evne til å opprettholde høye kvalitetsstandarder og skape tilfredse kunder er en anerkjennelse av vår dyktighet og dedikasjon til vårt arbeid.

Som stolte leverandører av Systemhus gir vi våre kunder muligheten til å velge blant forskjellige modeller som kan tilpasses deres behov og preferanser. Enten det er hus eller hytter, legger vi vekt på å skape boliger som gjenspeiler vår faglige stolthet og omsorg.

For de som vurderer å starte et byggeprosjekt i Gjøvik-området, er Byggmester Magne Fjellhaug AS den verdifulle samarbeidspartneren du søker. Vi er klare til å dele vår erfaring og ekspertise for å sikre at ditt prosjekt blir en vellykket og tilfredsstillende opplevelse. Kontakt oss i dag for å ta det første steget mot ditt drømmehjem!

 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?