Hopp til hovedinnhold
Systemhus syklet fra Oslo til Paris for å støtte Barnekreftforeningen

Systemhus syklet til Paris for Barnekreftforeningen

For å markere 30 år med «Friske hjem», og for å samle inn til en viktig sak, syklet Systemhus fra Oslo til Paris! Målet var å samle inn 1.000.000 kroner til Barnekreftforeningen der pengene brukes til forskning.

Hovedsponsor for Team Rynkeby Nord-Norge

Som hovedsponsor for Team Rynkeby Nord-Norge, har Systemhus bidratt gjennom flere år. Kjedens medlemmer er stolte over dette engasjementet og i forbindelse med en ledersamling i 2017, kom ideen om et eget Systemhus lag. 2. august 2019 startet på Rikshospitalet i Oslo og målgangen i Paris var lørdag 10.august.

Sykkelgjengen er samlet

Samle inn penger til Barnekreftforeningen

Team Rynkeby har som hovedoppgave å samle inn penger til Barnekreftforeningen. De arrangerer og deltar på ulike arrangement og dugnader gjennom hele året. I juli måned, syklet alle de Nordiske Rynkeby lagene til Paris, fra hver sin hovedstad. Mange av de som deltar har virkelig fått kjenne på kroppen tider med tøffe utfordringer.

Gjennom vårt samarbeid med Team Rynkeby vokste ideen frem om at kunne de sykle Oslo – Paris, for en sak de brenner for, så kan Systemhus også det.

Systemhus samlet inn masse penger til Barnekreftforeningen

Deltagerne forplikter seg også til å gjøre en innsats for å samle inn penger til det gode formålet ved å skaffe sponsorer og private bidrag i sitt lokale miljø i forkant og under turen.

Etter 9 intensive dager kom vi endelig i mål! I løpet av sykkelturen fikk vi samlet inn hele 1 083 327,- til Barnekreftforeningen.

Se sykkelturen vår her

Vi opprettet egne Instagram og Facebook-kontoer til denne turen, du kan se flere bilder her:
Instagram: Systemhus_osloparis
Facebook: Systemhus Oslo-Paris

Relaterte artikler

Systemhus er Friske Hjem

Vi tilbringer omtrent 90% av tiden vår innendørs, og svært mye av denne tiden oppholder vi oss i våre egne boliger. Da skylder du deg selv og familien en bolig med best mulig inneklima.

Veien til en allergivennlig bolig

Astma- og Allergiforbundet gir deg noen praktiske råd du bør tenke på i forbindelse med planleggingen av huset og etterpå for å få en allergivennlig bolig.

Inneklima i boligen - hva bør jeg tenke på?

Ettersom vi tilbringer mye tid inne, både i hjem, skole, arbeidsplass og andre lokaler, er det viktig at inneklimaet er på topp. Nye lovkrav om energieffektive og tette bygg stiller større krav til ventilasjon.