Hopp til hovedinnhold
Hytta Risør fra Systemhus flott atriumshytte med nydelige åpne rom

Realiser hyttedrømmen med Systemhus

Hytta skal være et feriested hvor hvilepulsen inntreffer og familien kan skape gode minner. Vi vet at hytta er tradisjonsrik for mange og blir assosiert med morsomme opplevelser, koselige stunder og stedet hvor batteriene lades. Prosessen før hytta er ferdig er ikke alltid like rolig og avslappende. Vi i Systemhus sørger for at byggeprosessen er oversiktlig og tilpasset deg. Vi vil gjerne bygge din hyttedrøm!

Velg hytta som er rett for deg

Vi er opptatt av å bygge din perfekte drømme­hytte, siden vi vet hvor mye glede den kom­mer til å gi. Uansett hva din hyttedrøm er, vil vi gjerne være med å realisere den. Derfor har vi 14 ferdigtegnede hytter, slik at du skal ha mye å velge mellom. Disse hyttene kan bygges som de er, brukes som et utgangs­punkt eller som inspirasjon til din egen arkitekttegnede hytte.

Hyttemodellen Bersagel fra Systemhus i vinterlandsskap

Hytta Bersagel

Ikke bare innenfor husbygging er stilvalg sentralt. En fjellhytte blir ofte forbundet med kraftig tømmer, mørkere farger og utsikt over fjell og vidder. Mens en sommerhytte blir asso­siert med naturlig lys, et maritimt preg og en hvit fasade. Selvsagt tilbyr vi i Systemhus de klassiske stilretningene innenfor hytter, men vi har også andre stilretninger som ikke er like utbredt. Kanskje du vil ha en funkishytte på fjellet hvor du kan sitte inne og føle at du går i ett med landskapet? Eller vil du bygge din egen seter i havgapet? Vi hjelper deg med å bygge din drømmehytte – uansett tradi­sjonelle eller utradisjonelle valg.

Se alle våre hyttemodeller her

Hjelper deg med materialvalget

Hytter er ofte plassert i værharde områder, og må derfor tåle en større belastning enn hva hus må. For å unngå unødvendige repa­rasjoner og hyppig vedlikehold anbefaler vi å prioritere kvalitetsprodukter. Selv tilbyr vi material pakker hvor alt er ferdig satt sammen av eksperter, men om det er ønskelig kan alt skredder sys helt ned til den minste detalj.

Vi synes at tiden på hytta skal gå til akku­rat det du ønsker, og ikke påtvunget vedli­keholdsarbeid som har tynget deg i lang tid. Gjennomsnittlig er vi på hytta 40 døgn i løpet av året, og den tiden unner vi deg å bruke på familien, gode opplevelser og restitusjon av kroppen. Hytta skal være et sted man kan lade batteriene, og ikke pådrar seg mer stress enn i hverdagen.

Hytta Veggli fra Systemhus med store åpne som og nærhet til naturen. En hyttedrøm

Hytta Veggli

Ikke nok med at hytta holder seg vedlike­holdsfri i mange år med de rette materialene, men verdien vil også kunne stige. En vedlike­holdsfri hytte er attraktiv på markedet, og er noe mange er villige til å betale ekstra for. Å ha et stort fokus på rett materialvalg vil derfor ha mange fordeler i flere år frem i tid, og til­nærmet ingen ulemper – om du spør oss.

Knytt uteplassen til hytta og omgivelsene

På hytta tilbringer vi ofte mye tid ute, enten det er i solveggen, på vannet eller i ski løypene. Sene sommerkvelder blir tilbragt på terrassen med gode venner og noe godt i glasset, mens de første solstrålene i påsken blir mottatt i hytte veggen etter en hyggelig skitur. De nor­ske tradisjonene er sterke, og de vil vi fortsette å legge til rette for. Derfor hjelper vi deg med å planlegge, tegne og bygge en optimal og bruksvennlig uteplass – tilpasset hytta, deg og din tomt.

De fleste av oss vil ha uberørt natur så nær hytta som mulig. Å bruke naturen til å bygge ulike soner med uteplasser kan være løsningen om man har en ideell tomt for dette. Kanskje kan berget på utsiden brukes som gulv til spiseplassen? Å ha flere uteområder med god plass er en god investering som vil gi sosial verdi i mange år frem i tid. Å kunne invitere familie, venner eller naboer til grilling og quiz i kveldssolen vil skape minner man setter pris på resten av livet.

Den moderne hytta Trend fra Systemhus er en hyttedrøm

Hytta Trend

Bygg den størrelsen og standarden dere ønsker

For noen er hytta det primitivet stedet med utedo, få kvadratmeter og spillkvelder som underholdning. Mens for andre assosieres hytta med alt man har tilgang til hjemme, kanskje også enda bedre. Vi mennesker er for­skjellige, og det samme er våre tradisjoner. Vi i Systemhus bygger hytter for alle typer frem­tidige hytteeiere, uansett krav til størrelse og kvalitet. Selv om mange hytter i dag blir bygd med både innlagt vann og strøm er ikke dette et krav vi har. På de fleste nye hyttefelt er det lagt til rette for at du enkelt skal kunne få til­gang, også hvis du ombestemmer deg i senere tid. Vår jobb er å gjøre ditt ønske til virkelighet, uansett hva det er.

Hva kan Systemhus hjelpe deg med?

Vi har bygd hytter i mange år, og har lang erfar­ing med planlegging, tegning og gjennom­føring. Vi vet hvordan vi enklest løser ulike utfordringer som dukker opp, og vi har all kompetanse som trengs for å kunne veilede og rådgi deg frem til drømmehytta.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?

Relaterte artikler

Fire gode råd til deg som skal bygge hytte

Å bygge hytte krever litt planlegging. Ikke bare skal man velge det riktige kjøkkenet og de fineste flisene, men man bør også vurdere de praktiske forholdene som solretning, snømåking, frakting av materialer og lagringsplass. Det er mye man skal huske på, og derfor hjelper vi deg et lite stykke på veien. Forhåpentligvis kan vi gi deg noen tips som gjør planleggingen litt enklere.

Peis fra Nordpeis

Hva slags peisovn passer på hytta?

Et knitrende peisbål er en selvfølge på de fleste hytter. Men det trenger ikke være en tradisjonell, gammeldags peis eller ovn - hvorfor ikke slå til med en peis i moderne design på hytta?

Bærekraftig hyttedrøm fra Systemhus

Vi er opptatt av å bygge din perfekte drømmehytte siden vi vet hvor mye glede den kommer til å gi. Uansett hva din hyttedrøm er vil vi gjerne være med å realisere den. Derfor har vi 14 ferdigtegnede hytter slik at du skal ha mye å velge mellom. Disse hyttene kan bygges som de er, brukes som et utgangspunkt eller som inspirasjon til din egen arkitekttegnede hytte.