Hopp til hovedinnhold
Panel fra Combiwood

Hvordan få det lunt og koselig på hytta

Om du har hytte på fjellet eller ved sjøen, er drømmen ofte den samme; en varm og koselig atmosfære som omfavner deg så snart du trer inn døren.

For å oppnå den ultimate hyttekosfølelsen, er det flere komponenter som kan hjelpe deg på vei. En av de viktigste er valget av materialer og interiør, og her kan Combiwood Barkevik virkelig skille seg ut.

Spesialhøvlet eikepanel. Foto: Uthus Photography

Se så lekkert med Spesialhøvlet eikepanel fra Combiwood. Foto: Uthus Photography

Panel og spileløsninger

Combiwood Barkevik tilbyr et bredt spekter av panel og spileløsninger i treverk som kan transformere hytta til en varm oase. Med et øye for både funksjon og estetikk, gir deres produkter deg en hytte som er både rustikk og elegant på samme tid. Det er faktisk behagelig å la øynene hvile på et lekkert felt med for eksempel eikespiler, eller beiset furupanel, kvistfri eikepanel, spiler eller en hvitmalt slettprofil hvor strukturen så vidt kan anes igjennom malingen. Atmosfæren vi opplever påvirkes av hva vi ser, og der man tidligere hadde panel på alle vegger og i tak, er trenden nå å bygge smakfulle og lune panel eller spileløsninger i treverk, gjerne kombinert med tegl, stein eller betongelementer. Dette gir en balansert blanding av teksturer og farger, og gir rommet en unik karakter.

Lekre eikespiler i himling på bad
Hvitlasert panel og vanilla eikelister

Hytte på fjellet

Det naturlige treverket er kanskje det mest innlysende valget når det kommer til å skape en hyttefølelse. Spiler og panel i forskjellige tresorter som eik og furu, gir en autentisk og varm følelse til rommet. Du kan velge mellom beisede overflater som gir en rustikk sjarm til hvitlakkerte alternativer som gir et mer moderne preg. Dette i kombinasjon med farger som er inspirert av naturen, som jordtoner, dype grønne, og myke brune nyanser, oppnår du den ønskede hyttefølelsen hvor du kan nyte de rolige stundene foran peisen, omgitt av varme og sjarm.

Saltgrå panel fra Combiwood

Saltgrå panel fra Combiwood Barkevik

Hytte ved sjøen

Har du hytte ved sjøen er det mange som velger litt lysere farge på panel i kombinasjon med spileløsninger. Et lurt tips er å se på omgivelsene utenfor, og ta inn de samme fargene i hytta. Lyse farger som grønt, beige og blått vil gi en lun og koselig atmosfære på hytta, som gir deg og gjestene dine en følelse av komfort, avslapning og tilknytning til naturen rundt hytta.

Foto: Kvistfri malt furupanel og spiler i taket

Kvistfri malt furupanel og spiler i taket

Har du en drøm om din egen hytte?