Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Veggli

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Bad

1

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

139

Bruksareal (BRA)

144,5

Primærrom (P-rom)

119,3

Største lengde

17,1 m

Største bredde

9,9 m

Veggli er en romslig og robust familiehytte som kan plasseres i ulike terreng på fjellet eller i skogkledd landskap. Veggli har flotte oppholdsrom for de gode stundene med venner og familie, samt nærhet til naturen med store vindusflater og enkel tilgang til uterom.

Ideel planløsning

Hytta er romslig med tre soverom i 1. etg, samt plass til ekstra soveplasser på hemsen. Det er to bad og stor åpen stue-/kjøkkenløsning. Du kan ha et stort spisebord med direkte utgang til den store terrassen i sør vest. Den doble balkongdøren her skjermes under takoverbygget. Ved siden av inngangspartiet, har du en egen inngang til en stor utebod. Hytta har også et eget teknisk rom rett innenfor inngangspartiet. Badet er innredet med servant i benkeplate og med plass for vaskemaskin. Dusjsone og wc kan skjermes med frostet glass.

Eksklusivt preg med hems

Hytta har et eksklusivt preg med en mønehøyde på 6,2m over spiseplassen, som gir godt med lysinnslipp. Oppe på hemsen er det godt med lys, og det er god kontakt ned mot stue, spisestue og kjøkken gjennom spileveggen i tre som går fra gulv til tak. Her oppe har du også et rom for ekstra soveplasser.

Terrengtilpasning

Hytta behøver en flate på ca 25m lengde og 15m bredde i landskapet. Lik materialitet og farge i tak og vegg gjør bygget mindre synlig. Den har en fin mørk seterbrun, dempet sort farge i kontrast til grå sten i buer.

Veggli hytta er prosjektert med hensyn på plassering på fjellet og/eller i skogkledd landskap.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?