Hopp til hovedinnhold
To barn som leker sammen

Solskjerming på barnerommet

Hele den mørke vinteren gleder vi oss til det blir sommer og lyse, lange kvelder. Og når sommersolen endelig kommer er det ikke alltid forenelig med leggetid og små barn.

Et godt inneklima

En god døgnrytme er viktig for aktive barn, men som de fleste foreldre vet – det er ikke dagens mest lystbetonte aktivitet for barna. Selv om det ikke er hele løsningen, så er blendingsgardiner et godt hjelpemiddel.

Barnerommet er barnets slott og trygge hule. Et ekte flerbruksrom der stillhet og mørke skaper god søvn og rett mengde dagslys og behagelig temperatur bidrar til optimale forhold for lekser og lek. Også mens det er leketid er det fint å kunne blende for dagslyset. Husets forskjellige skjermer synes bedre og man unngår å bli blendet når solen står lavt. Et godt inneklima gjør det lettere både å leke og å lære.

Sov godt med favorittfigurene tittende ned

Solskjerming på takvindu

VELUX har sammen med Disney utviklet en ny serie unike gardiner som er prikken over i'en på alle barne- og ungdomsrom. Fra søte Ole Brumm til tøffe prinsesser og Star Wars figurer har denne samlingen med manuelle, lystette gardiner motiver som passer for alle. Velux Blendingsgardiner er 99.9% lystette og forvandler lekerom til soverom så fort man rekker å trekke dem ned. Så får yngstemann litt ekstra hjelp på veien mot drømmeland.

VELUX og Disney Goodnight Collection blir produsert i et begrenset antall og det er andre gang vi samarbeider om å lage trygge kvalitetsgardiner til de yngste. Gardinene er selvfølgelig helt frie for skadelige stoffer og kan lett betjenes av små hender, da de har en solid gripelist og trinnløs plassering i sideskinner på vinduet. Som en ekstra bonus trenger du ikke bekymre deg for dystre, mørke felt i taket.

Relaterte artikler

Nye vinduer - et valg for generasjoner

Om man velger å bygge nytt eller å renovere er det mange ting man må ta hensyn til. Vi snakket med vår leverandør NorDan for å få deres tips om hva man må tenke på når man velger nye vinduer og dører til sitt hus.

Du får aldri nok lys

I dagens interiørverden får farger, møbler og dekor mye oppmerksomhet, men vi bør ikke glemme en viktig faktor for et friskt og godt hjem: Lys.

Innred deg for bedre dagslys og mer velvære

Innred deg for bedre dagslys og mer velvære

Dagslys har en positiv effekt på humøret og energinivået, og er viktig for å få god søvn. I boligen er dagslys viktig, fordi det gir lys og varme og bidrar til et sunt inneklima. Her kan du lese mer om hvordan du kan innrede boligen din slik at du får mest mulig ut av dagslyset.