Hopp til hovedinnhold
Sigdal og Drømmekjøkkenet

Slik velger du et bærekraftig kjøkken

Å velge et bærekraftig kjøkken er ikke bare bra for miljøet; det kan også gi deg en mer langsiktig og økonomisk fordelaktig løsning. Her gir vi deg nyttig informasjon og tips fra to ledende kjøkkenleverandører, Sigdal og Drømmekjøkkenet, for å hjelpe deg med å ta de riktige valgene når du planlegger ditt bærekraftige kjøkkenprosjekt.

Hva er et bærekraftig kjøkken?

Vi i Systemhus setter bærekraft i fokus og er opptatt av å samarbeide med leverandører som også har fokus på dette.

Et bærekraftig kjøkken handler om å ta hensyn til miljøet og fremtidige generasjoner ved å velge materialer og løsninger som reduserer negativ påvirkning. Det handler også om å velge et kjøkken som er av så god kvalitet at du slipper å kjøpe nytt eller vedlikeholde i løpet av få år.

Sigdal og Drømmekjøkkenet er to kjøkkenleverandører som setter bærekraft i sentrum av sitt arbeid.

Bærekraftig kjøkkenrenovering fra start til slutt

Sigdal Line Beige

Sigdal Line i fargen Korn

Sigdal tilbyr en omfattende guide til bærekraftig kjøkkenrenovering som tar deg gjennom hele prosessen – fra materialvalg til resirkulering av gamle elementer. Denne guiden gir deg verdifulle tips for å gjøre kjøkkenrenoveringen din mer miljøvennlig.

10 tips for å gjøre kjøkkenet ditt mer bærekraftig

Wood eikekjøkken fra Drømmekjøkkenet

Wood fra Drømmekjøkkenet

Når du kjøper bolig fra Systemhus, står du fritt til å velge hvilket kjøkken du ønsker. Vil du ta miljøvennlige valg for ditt nye eller eksisterende kjøkken, kan du lese Drømmekjøkkenets 10 tips for å gjøre kjøkkenet ditt enda mer bærekraftig. Disse inkluderer råd om energieffektive apparater, avfallshåndtering, og hvordan du kan redusere vannforbruket på kjøkkenet ditt.

Bærekraftige kjøkken i tre

Foto: Kjøkkenet Wood i fargen Eik fra Drømmekjøkkenet

Drømmekjøkkenet er kjent for sine bærekraftige kjøkken i tre. Tre er en sirkulær råvare som etterlater seg et svært lite klimaavtrykk og kan derfor være et utmerket valg for et miljøvennlig kjøkken.

Finn ut mer om deres trekjøkken her.

Kjøkkenet Wood i fargen Eik fra Drømmekjøkkenet

Langsiktig tankegang med Sigdal Re

Sigdal Favn

Sigdal Favn

Sigdal Re er Sigdals konsept for en langsiktig kjøkkenreise. Dette konseptet fokuserer på gjenbruk av materialer, muligheten for å bytte ut fronter i stedet for hele kjøkkenet, og andre måter å forlenge levetiden til ditt kjøkken på en bærekraftig måte.

Sigdal Amfi i fargen Eik.

Sigdal Amfi i fargen Eik.

Investerer du i bærekraftig kvalitet, investerer du i planeten vår

Når du bygger hus med Systemhus, hjelper vi deg gjerne å ta miljøvennlige valg. Vi synes det er helt fantastisk at kundene våre blir stadig mer opptatte av nettopp dette!

Når du velger et bærekraftig kjøkken fra leverandører som Sigdal og Drømmekjøkkenet, investerer du ikke bare i ditt eget hjem, men også i planeten vår. Ved å følge deres råd og vurderinger kan du ta det første skrittet mot å lage et kjøkken som er både vakkert og miljøvennlig.

Besøk nettsidene til Sigdal og Drømmekjøkkenet for mer inspirasjon til hvordan du kan velge et bærekraftig kjøkken.

Relaterte artikler

Nyttige tips til ditt nye kjøkken

Stadig flere tilbringer mer tid på kjøkkenet, og i dag kombineres gjerne kjøkkenet med lekse- og spiseplass. Med god planlegging blir husets «hjerte» både funksjonelt og et hyggelig sted å være.

Fem gode tips til valg av kjøkken

Fem gode tips til valg av kjøkken

Kjøkkenet er for mange et av de viktigste rommene i hjemmet. Det er her vi lager mat, her vi spiser, her vi møtes og her vi snakker om hverdagens små og store opplevelser.