Hopp til hovedinnhold

Funkisbolig på Osterøy

Bergan Bygg har bygd en moderne funkisbolig på Osterøy, med fokus på detaljer og funksjonalitet.

Kjøkkenet fra Sigdal: Et samlingspunkt for familie og venner

Kjøkkenet er utstyrt med en lettstelt og elegant benkeplate, perfekt for familie og venner som samles rundt den romslige kjøkken-øya. Med en skyvedør rett ved siden av, er uteplassen lett tilgjengelig og inviterende på varme sommerdager.

Et sort kjøkken med en kjøkkenøy og fire barstoler

Spisestuen: Plass til mange gjester og naturlig lys

Spisestuen er designet med god plass til mange gjester og slipper inn naturlig lys fra flere retninger, noe som skaper en lys og luftig atmosfære.

En spisestue med 7 svarte stoler

Stuen med utsikt og tilgang til uteplassen

Stuen imponerer med en fantastisk utsikt mot fjorden, mens en av de mange skyvedørene fører ut til den skjermede uteplassen.

En hvit stue med store vinduer og en spisestue

Hovedsoverommet med tilknyttet bad

Hoved-soverommet har et tilknyttet bad som utstråler luksus med sine gjennomgående sorte detaljer. Fibo baderomsplater på veggene og elegante store fliser på gulvet gir rommet et stilrent og moderne uttrykk, med mosaikkfliser i dusjen som prikken over i-en.

Et elegant bad med sort dusj, hvit vask og stort rundt speil

Gjestebadet: Enkel eleganse

Gjestebadet fortsetter den elegante stilen med sorte detaljer og Fibo baderomsplater på veggene, samt store fliser på gulvet, som gir rommet et innbydende og funksjonelt preg.

Et hvitt flislagt bad med sort dusj

Loftstuen med tilgang til takterrasser

Loftstuen er et allsidig rom med direkte utgang til to takterrasser, perfekt for avslapning og sosiale sammenkomster med familie og venner.

En grønn loftstue med en beige sofa

Realiser din boligdrøm

Bergan Bygg sikrer høy kvalitet, gjennomtenkte detaljer og punktlig levering som entreprenør. Kontakt oss gjerne for en samtale om din bolig. Vi er dedikerte til å skape hjem med eksepsjonell håndverk og oppfyllelse av avtaler, slik at du kan være trygg på kvalitet og pålitelighet gjennom hele prosessen