Hopp til hovedinnhold
Moderne hus fra Systemhus

Moderne hus

Moderne hjem

Drømmer du om store vindusflater og en åpen planløsning som både er funksjonell og pen? Da kan en moderne bolig være det rette valget for deg.

Våre moderne hus

Moderne hus med spennende fasader

Den moderne stilen har en stor bredde, og begrepet brukes i ulike uttrykk innenfor husstilen. Til tross for en stor bredde er det noen klare fellestrekk som gjør at vi enkelt kjenner igjen stilen. Rene linjer og flater, vinduer fra gulv til tak, spennende takløsninger og en unik fasade av ulike materialer, er ofte noe vi ser.

Løsningene er smarte og har en gjennomgående funksjon i hele huset. Det moderne preget er ikke bare til å kjenne igjen utvendig. Innvendig er planløsningen åpen, og huset har ofte minimalt med dører mellom oppholdsrommene. Husene bygges ofte med vinkler som deler opp rom og skaper flere ulike soner. Vårt atriumhus Høvik og den store moderne boligen Hovden er begge gode eksempler på dette.

Det kan være flere fordeler ved å bygge et nytt hus. De fleste verdsetter ofte høyt at de alltid får ta del i prosessen og får bestemme hvordan drømmeboligen skal bli. Selv om du velger å ta utgangspunkt i et av våre ferdighus vil du kunne påvirke resultatet helt til slutt. Våre lokale byggmestere vil alltid ha deg i fokus, og i fellesskap kan dere skape en moderne bolig med en spennende og kreativ planløsning.

Finn mer innspirasjon i vår huskatalog

I huskatalogen vår finner du utfyllende informasjon om alle våre husmodeller, du kan lese historier fra kunder som har bygd et Systemhus, og ikke minst bli inspirert til å bygge din drømmebolig!

Andre hustyper

Høvik – et funkishus fra Systemhus

Funkishus

Drømmer du om store vindusflater, rette linjer, naturlig lys og åpen planløsning?

Sande – et tradisjonelt hus fra Systemhus

Tradisjonelle hus

Drømmer du om store vinduer, romantiske detaljer og skrått tak?

Aurora – et herskapelig hus fra Systemhus

Herskapelige hus

Drømmer du om en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser?

Tomannsboligen Sandnes fra Systemhus

Tomannsboliger

Drømmer du om å bygge hus, men har ikke behov for en hel enebolig?

Relaterte artikler

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?