Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Alsvåg
Funkishus med utleiedel

Nøkkelinformasjon

Soverom

3/4

Bad

2

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

128,0

Bruksareal (BRA)

172,6

Primærrom (P-rom)

158,0

Største lengde

11,8 m

Største bredde

11,2 m

Alsvåg er en funkisbolig med et stramt og moderne uttrykk. Kombinasjonen mellom stående og liggende kledning, i tillegg til rene firkantede linjer gjør dette til et stilig hus. Det rektangulære frontpartiet med de store vinduene er med på å gi huset særpreg.

Alsvåg har utleiedel

Funkisboligen har utleiedel med egen inngang i første etasje. En utleiedel kan være med på å øke verdien av boligen og gi en ekstra inntekt.

Les også: Bygge hus med utleiedel

Alsvåg har en praktisk carport ved inngangspartiet som gjør at du kan gå tørrskodd inn og ut av boligen. Et stort vaskerom er praktisk plassert rett ved entréen og trappa opp til andre etasje. Det gjør rommet lett tilgjengelig både fra uteområdet og øvrige rom i huset. Trappa opp til andre etasje gjør at soveromsavdelingen både blir skjermet fra oppholdsrommene, samtidig som de blir sentral i forhold til øvrige rom i boligen. Boligen har en stor balkong med god plass til utemøbler.

Alsvåg fra Systemhus

Store vinduer med godt lysinnslipp

Store vinduer fra gulv til tak i stuepartiet gir svært godt innslipp av naturlig dagslys. Med tanke på varme og solfylte dager kan det være lurt å investere i solskjermingsvinduer, eller andre solskjermingstiltak, for å unngå overoppheting i stue- og kjøkkenrommet.

Alsvåg er en populær bolig som er bygget i flere ulike varianter, deriblant med garasje. Din lokale forhandler kan hjelpe deg med omtegninger til denne husmodellen.

Les også: Sigurd og Camilla valgte husmodellen Alsvåg

Alsvåg plan- og fasadetegninger

Alsvåg har en standard plantegning som man kan ta utgangspunkt i, men husmodellen kan tilpasset dine ønsker sammen med forhandler.

Ønsker du en annen plantegning?

Alsvåg kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Andres erfaringer

Funkishus med flatt tak og store vinduer

Funkishus med tidsriktig uttrykk

Funkishus og moderne hus kan være vanskelig å skille. På vårt folkemunne er det ikke så mange ulikheter, og stilartene blir ofte blandet sammen. Men teoretisk sett er det flere forskjeller. Og er egentlig det vi i dag kaller et funkishus, faktisk et funkishus?

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?