Hopp til hovedinnhold
Tradisjonelt hus fra Systemhus

Tradisjonelle hus

Tradisjonelle hus

Drømmer du om store vinduer, romantiske detaljer, skrått tak og et hus lagt til rette for nærhet til naturen? Da kan et tradisjonelt hus være det rette valget for deg.

Tradisjonsrike hus

Tradisjonsrike hus er ofte konstruert på den norske byggetradisjonen gjennom flere år. Husene ser man som regel med saltak, tradisjonell bordkledning og plassering av vindu og dører «etter boken». Tradisjonsrike hus er klassikerne som man aldri blir lei av. De ivaretar den norske trehustradisjonen som har vært det foretrukne byggematerialet gjennom historien.

Tradisjonsrike hus er gjerne kostnadseffektive og funksjonelle. De er skapt for kjernefamilien og skal dekke alle daglige behov. Tradisjonsrike hus har ofte gode romstørrelser. De smelter inn i by og land, og er lagt til rette for nærhet til naturen som de fleste nordmenn setter så umåtelig høyt.

Finn mer innspirasjon i vår huskatalog

I huskatalogen vår finner du utfyllende informasjon om alle våre husmodeller, du kan lese historier fra kunder som har bygd et Systemhus, og ikke minst bli inspirert til å bygge din drømmebolig!

Andre hustyper

Dahl – et moderne hus fra Systemhus

Moderne hus

Drømmer du om store vindusflater og en åpen planløsning som både er funksjonell og pen?

Høvik – et funkishus fra Systemhus

Funkishus

Drømmer du om store vindusflater, rette linjer, naturlig lys og åpen planløsning?

Aurora – et herskapelig hus fra Systemhus

Herskapelige hus

Drømmer du om en flott fasade, romslig inngangsparti, søyler og sprosser?

Relaterte artikler

Skreddersøm hus på Nordstrand av Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS

Tilpasning eller skreddersøm?

Finner du ikke et hus i katalogen slik du ønsker deg? Eller har du funnet et som nesten dekker dine behov og ønsker? Fortvil ikke. Våre arkitekter og ingeniører tegner gjerne om et av våre kataloghus eller skaper et helt nytt hus bare for deg og din familie.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?