Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bjørkeng
Et romslig tradisjonelt hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

2 etasje

Grunnflate (BYA)

143,0

Bruksareal (BRA)

183,3

Primærrom (P-rom)

173,5

Største lengde

16,6 m

Største bredde

11,2 m

Bjørkeng er et koselig og tradisjonelt hus. Boligen har en åpen løsning mellom kjøkken og spisestue, og en mer skjermet avdeling for selve stuen. Den tilbaketrukne stuefløyen har skrå himling og gir en lun uteplass på baksiden.

Store vinduer med godt lysinnslipp

Flere store vinduer i stuepartiet gir godt med lysinnslipp, og dermed godt med naturlig dagslys. I dette rommet kan det være lurt å tenke på solskjermingsalternativer for å unngå overoppheting på solfylte dager. Det er en hall som skiller kjøkken og spisestue fra stuen. Hallen er såpass stor at du har flere møbleringsmuligheter også her.

Bo i boligen gjennom flere av livets faser

I første etasje ligger et stort master soverom med bad og bod/ garderobe som er praktisk og populært. Første etasje inneholder alle funksjonene man trenger i huset og derfor ligger til rette for familier med ulike behov, og at man kan velge å bo i boligen gjennom flere av livets faser.

Fra hallen er det doble dører ut mot hagen. Uteområdet ligger i en lun krok som skjermer for både vær og vind. I andre etasje er det tre soverom og baderom. En stor loftstue som vil være praktisk for å kunne trekke seg litt tilbake eller bruke som tv-rom, lekerom eller arbeidsrom alt etter behov.

Bjørkeng plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?