Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bjørgeseter
Klassisk hus med flott planløsning

Nøkkelinformasjon

Soverom

5

Bad

2

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

145,0

Bruksareal (BRA)

230,8

Primærrom (P-rom)

218,9

Største lengde

14,2 m

Største bredde

13,0 m

Bjørgeseter er et klassisk hus i herskapelige stil. Dette er en av våre mest populære eneboliger, der husets klassiske design gjør at det passer inn i de fleste deler av landet. I Bjørgeseter har vi lagt vekt på et funksjonelt hjem med få, men store rom.

Klassisk villa med mange funksjoner

Denne klassiske villaen har et stort kjøkken med mye benkeplass. Kjøkkenet har åpen løsning til spisestue, og med skyvedører inn til selve stuen. I vindfang er det plassert et kombinert bad- og vaskerom, som gjør at du har flere funksjoner i ett rom sentralt i boligen. Her har du enkelt tilgang til vaskerom utenfra, slik at du kan skylle av deg skitt og smuss før du går inn i oppholdsrommene. Samtidig har du badet nært stue og kjøkken.

Fleksible løsninger

Huset har fleksible løsninger i andre etasje med mulighet for mange soverom med enkle tilpasninger. På loftet er det tegnet inn tre store soverom, bad, loftstue og stor walk-in garderobe. Alternativt kan du ha fire soverom og loftstue, eller fem soverom i tillegg til bad.

Fra loftstua er det utgang til overbygd balkong. Her kan du nyte fine solværsdager, samtidig som det skjermer for vær og vind.

Bjørgeseter plantegninger

Bjørgeseter plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Bjørgeseter kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?