Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Stange
Klassisk hus på ett plan

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

1

Etasjer

1 etasje

Grunnflate (BYA)

215,0

Bruksareal (BRA)

153,7

Primærrom (P-rom)

138,3

Største lengde

18,4 m

Største bredde

11,2 m

Stange er et klassisk hus med markante søyler ved inngangspartiet som gir et herskapelig uttrykk. Med alt på ett plan får du et praktisk og romslig hus som du kan bo i livet ut. Her er det enkelt å gå ut i hagen, både fra hallen og fra stue- og kjøkkensonen.

Kombinert hall og bibliotek

En kombinert hall og bibliotek understreker den herskapelige stilen. Rommet kan også innredes som en forstue eller en skjermet TV-stue. Det er god plass på kjøkkenet til å samle familie og venner til et godt måltid i luftige omgivelser. Selve kjøkkenløsningen er litt skjermet fra resten av oppholdsrommet, noe som er praktisk når man blant annet har middagsgjester.

God plass i entréen

Entréen i Stange har god plass til å henge av seg klærne og lett møblering. Et trivelig rom å ønske gjester velkommen. Her finner man også et gjestetoalett som også er praktisk hvis man har små barn i huset som leker både inne og ute i løpet av dagen.

Overbygd uteplass

Hovedsoverommet har en tilstøtende garderobe, en drøm for mange av oss. Den overbygde uteplassen gir deg et herlig uterom på varme sommerdager og skjerming mot vær og vind. Velger man ren murfasade fremstår dette klassiske huset svært elegant.

Stange plantegninger

Ønsker du å endre plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?