Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Sande
Klassisk og romslig hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

2 etasje

Grunnflate (BYA)

122,0

Bruksareal (BRA)

188,9

Primærrom (P-rom)

178,8

Største lengde

13,6 m

Største bredde

10,0 m

Sande er et spennende og romslig hus med kvaliteter hentet både fra det moderne og det tradisjonsrike. Sande ble utviklet i tett samarbeid med Systemhusforhandlere og har dermed kvaliteter markedet etterspør.

En av våre mest populære hustyper

Sande er en av våre absolutt mest populære hustyper. Arkitekten har kombinert det klassiske og det moderne ved bruk av store glassflater og åpne løsninger.

De mange store vindusflatene slipper inn godt med lys i boligen, noe som er viktig for inneklimaet og bomiljøet. Arken med vinduer som går helt fra tak og ned til bakken er med på å skape dettes husets særpreg.

God flyt mellom inne og ute

Mye lys strømmer inn i huset, som gir en sterk opplevelse av nærhet til verden utenfor. Det er god flyt mellom inne- og uterommene. Skyvedør fra stua og ut i terrenget skaper en flott nærhet til naturen og utelivet. På varme dager er den enkle tilgangen til uterommet en fantastisk god kvalitet, og på kaldere dager er det triveligere å sitte bak de store vinduene å skue ut på vær og vind, men samtidig føle seg nær utelivet.

Romslig kjøkken med fantastisk spiseplass

Sande har et stort og praktisk kjøkken. Her er det god plass til matlaging og lagring. Det romslige kjøkkenet har også en fantastisk spiseplass der man kan sitte og nyte maten med flott utsikt mot utemiljøet. Det gode dagslysinnslippet gjør også at det også er en perfekt plass barna å gjøre lekser, eller å holde på med en hobby som krever godt lys.

Stuerommet kan deles i soner

Det er også god plass i stuerommet. Her kan man fint dele opp stuen i to gode soner til ulike anledninger, for eksempel en tv-stue og en plass hvor man kan slappe av å lese en god bok. Det er også god plass til å plassere en stor spisestue her, og fremdeles være i nærheten av kjøkkenet.

Mange muligheter i andre etasje

I andre etasje ligger tre soverom på samme størrelse. De gode rommene gjør det enklere for de som ønsker det å trekke seg tilbake for litt privat tid. Her kan hele familien ha sine soverom, eller så kan foreldrene velge å bruke soverommet i første etasje med eget nærliggende bad.

Loftstuen i boligen har et fantastisk takvindu! Dette oppholdsrommet er perfekt for barn i familien å bruke om de ønsker litt privatliv alene eller sammen med sine venner. Det kan også fungere godt som et hjemmekontor da de store vinduene slipper inn godt med arbeidslys i løpet av dagen.

Denne husmodellen er tilpasset Husbankens krav til finansiering. Les mer her.

Sande plantegninger

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?